Lekker genieten tijdens grootste sportfestival van Arnhem

by AMS97531A123 | 2 mei 2018 08:34

Zaterdag 5 mei en zondag 6 mei kun je weer lekker genieten tijdens het sportfestival van voetbalclub Elsweide. De voetvalclub uit Arnhem organiseert dan weer haar jaarlijkse cultuur- en sportfestival voor jong en oud.

Twee dagen feest voor kinderen

Net als in de voorgaande jaren kunnen kinderen twee dagen lang genieten van allerlei spelletjes met of zonder een voetbal. Voor een symbolische bijdrage kun je al meedoen. Veel spelletjes worden ook gratis aangeboden.

Veel leuke kraampjes 

Behalve allerlei spelletjes kan men ook allerlei kraampjes bezoeken waar van alles wordt aangeboden door de aanwezigen. Van thuisgemaakte hapjes tot allerlei cadeauartikelen kun je terugvinden bij deze kraampjes. Er is ook live muziek.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

De organisatie is weer in handen van Elsweide-bestuurslid Hakan Köprülü. Samen met vrijwilligers en spelers bij de club is hij een van de dragende figuren van het jaarlijks terugkerende festival waar heel Arnhem op af komt. Het festival is dan ook een succes, omdat het steeds drukker is dan in voorgaande jaren.

Mede mogelijk gemaakt door

Behalve ‘kijk-kraampjes’ zijn er ook veel kraampjes waarbij men informatie kan krijgen van allerlei maatschappelijke kwesties.

Het festival duurt twee dagen en is dagelijk van 11.00 uur tot 20.00 uur. Dankzij bijdragen van ondernemers is de entree dan ook kosteloos.

[1]

Uw banner ook hier zichtbaar?

Endnotes:
  1. [Image]: http://www.bmsigortam.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2018/05/02/lekker-genieten-tijdens-grootste-sportfestival-van-arnhem/