Daarom is Marcouch een burgemeester van alle Arnhemmers

Daarom is Marcouch een burgemeester van alle Arnhemmers

Ahmed Marcouch bewijst elke dag weer dat hij een burgemeester is van alle Arnhemmers. De Marokkaanse Nederlander laat zich overal  zien en gaat het gesprek ook steeds aan met Arnhemmers. Dat maakt hem dan ook bijzonder voor Arnhemse begrippen.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Burgemeester Ahmed Marcouch is echt overal

Je ziet Marcouch dan ook echt overal. Of het nu om Koningsdag gaat in een wijk of een boekpresentatie (Slag om Arnhem) in de Sint Eusebiuskerk. Hij is overal en laat zien dat hij betrokken is in zijn eigen stad. Een burgemeester tijdens het vrijdagmiddag tegenkomen is dan ook heel normaal geworden in Arnhem.



Burgemeester van alle Arnhemmers

Het is dan ook niet meer raar als je Ahmed Marcouch tegen komt in de moskee. Tot 2017 was dit ook ondenkbaar in Arnhem. Je kwam de burgemeester alleen tegen tijdens officiele gelegenheden of wanneer er iets aan de hand was. Marcouch is daarom anders dan anders en een burgemeester van alle Arnhemmers.

Veel bekenden tijdens vrijdaggebed

Behalve burgemeester Marcouch was de voorzitter van de Turkiyem moskee Galip Aydemir, advocaat Ismet Ozkara en Vitesse-speler Lassane Faye ook aanwezig tijdens het vrijdagmidaggebed in de grootste moskee van Arnhem; De Türkiyem moskee in Presikhaaf.

Vanwege de meivakantie was het dan ook veel drukker dan normaal.


Tags assigned to this article:
arnhem nieuwsMarcouchMoskee arnhemnieuws arnhem

Related Articles

Dertien uur lang gratis cultuur tijdens UitnachtArnhem

Iedereen is welkom tijdens de zesde editie van Uitnacht Arnhem om op vrijdag 26 januari van 16:00 tot 05:00 uur

Meer openheid over gebruik van algoritmes

Gemeenten moeten open zijn over het gebruik van algoritmes. Daartoe roepen tientallen D66-gemeenteraadsleden hun colleges van bestuur op na aanleiding

Alberto Stegeman pakt Arnhemse pedofiel op tijdens bezoek aan 10-jarige meid

Alberto Stegeman, bekend van Undercover Nederland, liet gisteren in een uitzending zien hoe ze te werk gingen om een Arnhemse

Geverifieerd door MonsterInsights