Beter opvallen dankzij autobelettering van PromoSign

by AMS97531A123 | 8 mei 2018 19:07

PromoSign uit Arnhem is meer dan alleen een reclamebedrijf. Het bedrijf de laatste jaren enorm gegroeid en is een van de bekendste reclamebedrijven in de regio voor buiten en binnen reclame. Dit is ook mede te danken aan het management van het bedrijf. (Foto: PromoSign[1])

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Stapje verder dan de rest

Vooral met het beletteren van auto’s zijn ze bij PromoSign[1] een stapje verder dan veel anderen. Het lijkt wel alsof er geen grenzen zijn bij het beletteren van kleine of juist grote bedrijfsauto’s. Het ziet er altijd prachtig en professioneel uit. Zie ook een paar van deze onderstaande voorbeelden.

Klanten trots op eindresultaat

Op social media worden foto’s dan ook massaal gedeeld als klanten hun auto’s terug zien nadat ze bij PromoSign zijn geweest. Vaak zijn ze dan ook niet meer herkenbaar omdat de auto’s voor plaatsing van de reclame ‘kaal’ waren. Hieronder treft u een aantal van deze kunstwerken.

Uw reclame ook hier te zien?

Beletteren auto is niet eenvoudig

Het beletteren van een auto kost veel tijd en is niet eenvoudig. Bij PromoSign nemen ze de tijd en bereiden ze alles zorgvuldig voor. Het simpel ‘plakken’ op een auto wordt pas echt moeilijk als verschillende delen van een auto samen beplakt moeten worden. Door de jaren heen is de expertise enorm gegroeid bij PromoSign en leveren ze echte ‘kunstwerken.

Klik hier[2] om te kijken wat voor buiten en binnenreclame ze allemaal doen bij PromoSign.

Endnotes:
  1. PromoSign: https://m.facebook.com/Promosign/
  2. Klik hier: https://m.facebook.com/Promosign/

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2018/05/08/beter-opvallen-dankzij-autobelettering-van-promosign/