Turkse Mr ‘Bauhaus’ te zien in nieuwste video N’ Yael

Turkse Mr ‘Bauhaus’ te zien in nieuwste video N’ Yael

N’Yael maakte vandaag bekend dat zijn nieuwste video is uitgekomen. De bekende rapper is weer terug van weggeweest en deelde vandaag zijn video voor de track ‘Moods’ via youtube. N’YAEL is ook een tweelingbroer van de andere bekende producer UNRTHDX. Mogelijk dat velen hem zo wel kennen.

De nieuwste track van N’ Yael is bij de bekende streamingsdiensten zoals Spotify en iTunes al te downloaden. De nieuwste track van N’ YAEL heet Moods en is een vervolg op ‘Bitch In Japan‘. De bekende Gelderse rapper is bekend van beats voor muzikanten en zangers over de hele wereld.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Mr Bauhaus in nieuwste video N’ YAEL

Fotomodel en HBO-student Mehtican Durmus, ook wel bekend als Mr. Bauhaus, is ook te zien in de video van N’YAEL. De flamboyante model heeft zijn bijnaam ‘Mr Bauhaus’ te danken aan een fotoshoot van bouwmarkt Bauhaus die hij weigerde. Volgens bronnen uit Bemmel weigerde Mehtican destijds een fotoshoot omdat zijn agency te laat melding maakte van een fotoshoot. Mr Bauhaus was toen in Milaan bij een beurs namens ADM Horeca.  N’YAEL en ‘Mr Bauhaus’ kennen elkaar al vanaf hun jeugdjaren waardoor de producer van de clip niet lang moest zoeken naar een geschikte kandidaat.





Dikke Mercedes ML V8

De bekende rapper heeft zijn nieuwste clip uitgebracht in een prachtige omgeving en met een dikke Mercedes ML V8. Volgens een redactielid van HaberArnhem Music is een deel van de opnamen gemaakt in het Nationale Park De Hoge Veluwe. Of De Hoge Veluwe en Mercedes Wensink uiteindelijk  hebben meebetaald aan ‘gratis sponsoring’ in deze video is niet bekend.

Uw reclame ook hier te zien?

 


Tags assigned to this article:
moodsmuziekclip N'YAELN' YAEL

Related Articles

Koninklijk Zigeunerorkest Tata Mirando in MFC Presikhaven

Op vrijdagavond 20 januari 2017 zal tijdens de culturele avond in het MFC Presikhaven een optreden worden verzorgd door het

Lagwagon naar Luxor Live

Al meer dan 25 jaar zijn de Californische punkrockers van Lagwagon een begrip in de scene. Typische jaren ‘90 skatepunk

Breaking Ronnie Flex geeft concert in Arnhem

Luxor Live kwam zojuist met het nieuws naar buiten! Ronnie Flex komt met zijn band Deuxperience naar Arnhem voor een

Geverifieerd door MonsterInsights