Rotterdammers hebben schijt aan Aboutaleb en sturen Pegida zelf weg

Rotterdammers hebben schijt aan Aboutaleb en sturen Pegida zelf weg

Op nieuwswebsite DutchTurks.nl stond het volgende over de actie van burgemeester Aboutaleb om een demonstratie van de extreem rechtse Pegida door te laten gaan:

“Aboutaleb hoerenjong”

“Aboutaleb hoerenjong” scandeerde een enkeling de smakeloze opmerking als een aanklacht tegen zijn polariserende politiek nadat de PEGIDA-demonstratie werd afgelast. Het scheelde niet veel of het kwam tot een confrontatie tussen de lokale gemeenschap in Rotterdam en PEGIDA-nazi’s bij de geplande provocatieve actie nabij de Laleli moskee in Rotterdam. De varkensbarbecue voor de moskee, die in andere juist werd verboden met het oog op de openbare veiligheid, werd op het allerlaatste moment afgelast. (foto: Gerard Ten Voorde/ Twitter)

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

De roekeloosheid van Aboutaleb

De roekeloosheid van de burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, is een teken aan de wand, dat hij er niet voor terugdeinst om mensenlevens in gevaar te brengen, zodat hij weer op schouderklopjes van rechts kan rekenen.

Als je moslims haat mag alles in Rotterdam

Aboutaleb verdedigde eerder met hand en tand het demonstratierecht van sympathisanten van de terreurgroep PKK en nu dat van neonazi’s, maar kent diezelfde vrijheden niet toe aan groepen in de samenleving die willen luisteren naar een politicus uit het buitenland of willen demonstreren tegen de racistische karikatuur Zwarte Piet. Terwijl de Turkse politica door zwaarbewapende troepen werd “uitgeleid”, werden demonstranten die tegen Zwarte Piet wilden manifesteren hardhandig in een politiebus geslagen.

Lees hele artikel via DutchTurks.nl 





Wat een debiel zeg:



Related Articles

Grote frustratie bij politie na simpele vlucht Cocaine-Koning Cetin.G

Er is nog steeds veel frustratie bij politie en justitie nadat Cocaine-Koning Cetin. G zijn enkelband doorknipte en vluchtte. De

Het niveau van een Wildersstemmer: ‘Daar moet een piemel in’

Eergisteren waren een paar honderd man bijeen gekomen om te demonstreren tegen de komst van een 275 asielzoekers in ‘S-Gravenzande.

Tunahan Kuzu heeft schijt aan Ebru Umar en komt niet naar debat

Tunahan Kuzu, fractieleider van beweging Denk, was vandaag niet aanwezig bij het debat dat ging over Turkije-hater Ebru Umar. Ebru

Geverifieerd door MonsterInsights