Gratis 3 x Parkbios voor iedereen in park Presikhaaf

Gratis 3 x Parkbios voor iedereen in park Presikhaaf

Ook deze zomer organiseert de Cultuurgroep Presikhaaf (CgP), in samenwerking met Outdoor Cinema, weer een drietal Parkbios-avonden.

Achtereenvolgens op de zaterdagavonden 21 en 28 juli en 4 augustus 2018 zal in het park Presikhaaf, naast het T-Huis, tegen zonsondergang weer een groot filmscherm worden geplaatst.

Uw reclame ook hier te zien?

Op zaterdagavond 21 juli wordt de film “I, Daniël Blake” vertoond.

Daniel Blake is een 59-jarige meubelmaker in het noordoosten van Engeland. Na een hartinfarct heeft hij voor het eerst in zijn leven hulp nodig van de staat. Hij maakt kennis met de alleenstaande moeder Katie en haar twee kinderen. Katie heeft om te ontsnappen aan een tehuis voor daklozen naar een flat 450 kilometer verderop moeten verhuizen. Beiden bevinden zich in een uitzichtloze situatie, doordat ze gevangen zitten in de bureaucratische rompslomp van het hedendaagse Groot-Brittannië.

Zaterdagavond 28 juli draait de film “The big sick”.

The big sick is een Amerikaanse romantische komedie -film geregisseerd door Michael Showalter. Losjes gebaseerd op de levensechte romance tussen Nanjiani en Gordon, volgt hieruit een relatie tussen verschillende mensen die moeten omgaan met cultuurverschillen nadat Emily (Kazan) ziek wordt.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

De film had zijn wereldpremière op het Sundance Film Festival in  2017.

Op de laatste zaterdagavond 4 augustus is de film “Victoria and Abdul” te zien.

‘Victoria and Abdul’ vertelt het waargebeurde verhaal van de buitengewone vriendschap tussen Koningin Victoria (Judi Dench) en Abdul Karim (Ali Fazal), een jonge klerk uit India. Wanneer Abdul Karim vanuit India afreist om mee te werken aan de vieringen rond het Gouden Jubileum van de koningin, blijkt er een klik te zijn tussen hen beide.

Mocht het op één van deze avonden te slecht weer zijn, dan wordt de film van die avond vertoond op de reservedatum zaterdag 11 augustus 2018.

Het park Presikhaaf is vrij toegankelijk. U wordt verzocht zelf uw stoel of kleed mee te nemen. Voorafgaand en tijdens de filmvoorstellingen is het restaurant T-Huis geopend.

U bent van harte uitgenodigd om met buren, vrienden en bekenden naar deze Parkbiosavonden te komen. De toegang is gratis.


ReactiesRelated Articles

Restauratie Eusebius is een gezamenlijk belang

De Gelderse D66 fractie moet zich maximaal inspannen om de restauratie van de Eusebius gezamenlijk met andere overheden mogelijk te

Zus bekende Arnhemmer maakt filmpje met Najib Amhali in Istanbul

De zus van de bekende Arnhemmers Ahmet en Oguzhan Bozdag is onlangs gespot in een filmpje met Najib Amhali. Demet

Arnhem stroomt vol met 900 Engelse fans

Arnhem stroomt deze dagen vol met Engelse fans die naar de uitwedstrijd tegen Vitesse gaan komen. Naar verwachting gaat het