Turkije- en Erdogan haters falen: Het Turkse volk heeft gesproken

Turkije- en Erdogan haters falen: Het Turkse volk heeft gesprokenPresident Erdogan heeft de presidentsverkiezingen in Turkije  zondag gewonnen. Het tellen van de stemmen is nog niet helemaal afgerond, maar volgens Turkse media is Erdogan niet meer in te halen. Ook heeft Erdogan na telling van 97% van de stemmen 53% van de stemmen gekregen van de Turken. De CHP-kandidaat (Sociaal Democraten) haalde 31 procent van de stemmen.

Uw reclame ook hier te zien?

Ook winst tijdens parlementsverkiezingen

Bij de parlementsverkiezingen heeft de AK-partij van Erdogan ook rond de 43% van de stemmen. De AK-partij heeft alleen geen meerderheid in de Turkse Tweede Kamer, maar met de steun van de MHP (Rechtse Volkspartij, 11 procent) komen de partijen samen op een meerderheid van 54% van de stemmen. Ijzeren dame Meral Aksener kreeg maar 7,4 % van de stemmen, de Koerdische leider Demirtas 8,13% en Karamollaoglu (Islamitsche partij)maar 0,89%. De alltime verliezer en ex-communist Dogu Perincek kreeg maar 0,20% van de stemmen.

Campagne van deze ‘onafhankelijke’ Turkije experts is mislukt

Anti Turkije campagne van ‘bekenden’ heeft niet veel geholpen

Ondanks alle inspanningen van NOS-correspondenten Lucas Waagmeester en NOS nieuws editor Gulsah Ercetin heeft de AK-partij de verkiezingen gewonnen. In Nederland kreeg Erdogan ook rond  77% van de stemmen van alle stemgerechtigde Nederlandse Turken. Het is zeker dat Sadet Karabulut (SP), Eus (pseudo-columnist) en Fidan Ekiz gefaald hebben met hun anti-campagne richting de AK-partij en de MHP. Alhoewel Eus zich niet al te vaak wilde bemoeien met de Turkse verkiezingen, omdat hij maar op 100 meter afstand van het Turkse Consulaat woonde.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Turks Nederlandse stemmer heeft geen vertrouwen in Turkse Bounty’s

Gulsah Ercetin en Fidan Ekiz haalden ook alles uit de kast om de situatie in Turkije zo negatief mogelijk over te brengen aan de Nederlanders. Als je deze twee gasten te vaak zou horen, zou je vanzelf ook geloven in het feit dat journalisten in Turkije (die terreurorganisaties steunen) opgepakt waren vanwege hun krantenartikelen. Of dat Demirtas (HDP, Koeridsche partij) onterecht vast zou zitten. Terwijl de ‘vriendelijke’ man vast zit omdat de kans groot is dat hij het land uit wil vluchten om zo niet berecht te worden. Ercetin deelde zelfs sinds eind mei (via twitter) geen enkel positief bericht over de AK-partij of de Turkse regering. Het is hun ondanks alle ‘shit’ niet gelukt om de stemmer in Nederland te overtuigen om NIET te stemmen op Erdogan of MHP.

Waarschuwing aan familie en vrienden van deze gasten

Natuurlijk lezen Sadet Karabulut, Fidan Ekiz, Gulsah Ercetin, Eus en Lucas Waagmeester dit artikel ook. Vrienden en familieleden ook natuurlijk. Aan allen willen wij met een waarschuwing komen: Neem ze niet te serieus, en blijf gewoon een wijntje met ze drinken. Hoe meer je met een van de gasten omgaat, hoe meer last je hier van gaat krijgen vanwege allerlei onzin dat ze uitkramen over Turkije. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.


ReactiesRelated Articles

1 miljoen euro beschikbaar voor 80 extra waterstofauto’s in Arnhem

De Provincie Gelderland en de gemeente Arnhem willen meer waterstofauto’s in Nederland dan de huidige zestig stuks. Dankzij een speciale

Oma (95) raakt op bizarre manier 60.000 euro aan contant geld ‘kwijt’

Bij een 95-jarige vrouw uit Doornenburg is 60.000 euro aan spaargeld uit haar woning verdwenen zonder dat iemand het heeft

‘Demonstratie officieel erkende terreurorganisatie PKK wordt gedoogd in Arnhem’

Gisteren was het weer een bijzondere dag in Arnhem. Onder zware politiebegeleiding werd een demonstratie gehouden door sympathisanten van de