Haber Arnhem reageert op recente berichten en onterechte beschuldigingen

Haber Arnhem reageert op recente berichten en onterechte beschuldigingen

Graag willen wij u als nieuwsblog informeren over recente ontwikkelingen en reageren op beschuldigingen van de heer Gerrie Elfrink. Een eerdere verklaring leek ons in eerste instantie voldoende, maar omdat de heer Gerrie Elfrink blijft doorgaan met het verkondigen van onjuiste informatie over Haber Arnhem leek het ons verstandig, als onlineredactie, om hier iets uitgebreider op te reageren.

Nadruk ligt op nieuws uit Arnhem

HaberArnhem is een nieuwsblog dat jaarlijks rond de 440.000 unieke bezoekers heeft en ongeveer 750.000 paginaweergaven. Haber betekent in het Turks ‘nieuws’ waardoor de pagina vooral bezoekers informeert over actuele en minder actuele gebeurtenissen. De nadruk ligt wel op nieuws uit Arnhem, maar er zijn natuurlijk ook bezoekers vanuit heel Nederland. Vandaar bovenstaande hoge bezoekersaantallen. De voertaal is ook gewoon in het Nederlands.

Uw banner ook hier zichtbaar?

Nieuwsblog Haber Arnhem publiceert over allerlei onderwerpen

De onlineredactie van Haber Arnhem schrijft over allerlei (lokale) onderwerpen, zoals algemeen nieuws, politieberichten, sport en politiek. Haber Arnhem maakt dan ook gebruik van de vrijheid van meningsuiting en persvrijheid. Haber Arnhem heeft net als alle anderen het recht om gevoelens en gedachten openbaar te maken. Of iedereen het hier altijd mee eens moet zijn is natuurlijk de vraag.

Arnhemmers sturen regelmatig naar Haber Arnhem

De redactie ontvangt veel (pers)berichten van lokale politici, bedrijven. Ook Arnhemmers sturen regelmatig foto’s of tekstmateriaal over verschillende onderwerpen. We ontvangen dan ook regelmatig (pers)berichten van lokale politici zoals Paulien Lunter (SP), Maarten Venhoek (D66) of Mark Lauriks (PvdA). Talip Aydemir stuurt regelmatig ook (pers)berichten over Arnhemse voetballers.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Bijna alle politiek partijen in Arnhem krijgen ruimte van Haber Arnhem

De beweringen dat alleen een politieke partij meer aandacht krijgt dan anderen is niet juist. Als Haber Arnhem zijn wij niet verantwoordelijk voor de frequentie van het verzenden van nieuwsberichten naar lokale media. Daar gaan politieke fracties en politici zelf over.

Zie onderstaande artikelen over de verschillende lokale politiek partijen:

over VVD Arnhem
http://haberarnhem.nl/?s=vvd+arnhem

Over Gerrie Elfrink
http://haberarnhem.nl/?s=Gerrie+Elfrink

PvdA Arnhem
http://haberarnhem.nl/?s=PvdA+Arnhem

DENK Verenigd Arnhem
http://haberarnhem.nl/?s=Denk+verenigd+Arnhem

SP Arnhem
http://haberarnhem.nl/?s=SP+Arnhem

D66 Arnhem
http://haberarnhem.nl/?s=D66+Arnhem

Uw reclame ook hier te zien?

Haber Arnhem hecht waarde aan Vrijheid van meningsuiting en persvrijheid

Afsluitend willen wij het volgende met u delen: Jaarlijks krijgt Haber Arnhem steeds meer bezoekers en volgers. Wij publiceren blogs en delen dit om mensen te informeren. De blogs kunnen vlijmscherp zijn omdat politici, columnisten of anderen ook een scherpe mening hebben, hypocriet zijn of gewoon onzin uitkramen. Als wij dan een andere mening openbaar maken, moet daar natuurlijk ook gewoon de ruimte voor zijn. Natuurlijk wensen wij of willen wij niemand dood hebben. De redactie geeft alleen ook anderen de ruimte om hun verhaal of mening te delen.  Zoals op WikiPedia te lezen is: Een democratische samenleving kan alleen goed functioneren als de persvrijheid – als een van de voornaamste voorwaarden – goed geregeld is.


ReactiesRelated Articles

Zonnestudio Elderveld maakt come-back na bizarre aanslag op buren

De zonnebanken bij zonnestudio Elderveld zijn een paar dagen geleden alweer geplaatst, nadat deze weggehaald waren vanwege een heftige brand

Gelderse jongeren massaal naar Turkse Consulaat voor afkoopregeling ‘Askerlik’ van 1000 euro

Gelderse jongeren met een Turkse paspoort gaan massaal naar Deventer vanwege de wijziging van de voorwaarden voor het afkopen van

In een jaar tijd 505 ongewapende zwarte Amerikanen doodgeschoten door politie

In de afgelopen drie dagen zijn twee ongewapende zwarte Amerikanen doodgeschoten door de politie.  Reacties