Tahsin Burak komt zaterdag naar Arnhem voor een live optreden

Tahsin Burak komt zaterdag naar Arnhem voor een live optreden

De bekende Nederlands Turkse Tahsin Burak komt zaterdag naar Arnhem voor een live optreden bij Shi-La Lounge aan de nieuwstraat in Arnhem. Tahsin Burak zal samen met zijn team in Arnhem zijn. Volgens de kenners is het een genot om te luisteren naar Tahsin. Hij weet bekende en minder bekende songs op een prachtige manier te zingen. 

Uw reclame ook hier te zien?

Vaker Live optredens bij Shi-La Lounge

Shi-La Lounge organiseert  vaker muziekoptredens waar bekende zangers uit Nederland voor worden uitgenodigd. Tahsin Burak is een talent met redelijk veel volgers. Het evenement bij Shi-La Lounge begint om 21.00 uur en duurt tot 03.00 uur. Entree kost tien euro.

Geen alcohol bij Shi-La Lounge

Bij Shi-la Lounge wordt  geen alcohol geserveerd.  Het management maakte de keuze bewust, direct na de overname. Hierdoor bereikt Shi-La Lounge ook mensen die niet naar tenten willen gaan waar alcohol wordt gedronken.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl






Related Articles

Luxor Live organiseert muzikaal eerbetoon aan overleden Buzzcocks zanger Pete Shelley

Met grote verslagenheid heeft het Arnhemse poppodium Luxor Live kennis genomen van het plotseling overlijden van Buzzcocks zanger Pete Shelley

Mr. Weazley lanceert interactieve liveshow

17 november in poppodium Luxor Live De Popronde 2018 act Mr. Weazley ontwikkelt snel. Het is een jaar sinds de

Theater voor jong en oud tijdens culturele avond in MFC

Op vrijdagavond 25 november a.s. zal de laatste culturele avond van dit jaar worden gehouden. In het MFC Presikhaven zal

Geverifieerd door MonsterInsights