Supermarkt in Arnhem stunt met superaanbieding Pampers en Redbull actie

by AMS97531A123 | 20 juli 2018 22:26

Supermarkt Guven aan de Honigkamp liet vandaag weer van zich horen met een bijzondere actie. De supermarkt uit de Arnhemse wijk Presikhaaf heeft vaak unieke acties om de aandacht van de consument te trekken. Vandaag werd dat gedaan met een speciale actie voor Pampers en blikjes Redbull. Op social media is er veel ophef over de nieuwste actie. 

Pampers Premium Care voor maar € 3,99



Super goedkope Pampers en 4-pack Redbull

De Pampers Premium Care wordt maar voor € 3,99 aangeboden. De 4-pack van RedBull wordt ook voor € 3,99 aangeboden. Volgens experts zijn de inkopers van Guven Supermarkt gewoon heel scherp met inkopen. ‘Er wordt kennelijk massaal en snel ingekocht waardoor dit soort prijzen aangeboden kunnen worden, zonder dat de concurrentie wakker wordt.’ De reacties zijn ook overweldigend. Mensen taggen elkaar massaal om hem of haar te informeren. Volgens de redactie van Haber Arnhem is de Pampers aanbieding ook nergens zo goedkoop geweest.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Positieve invloed op de wijk

Sinds de opening is de Turkse grootgutter niet meer weg te denken van de locatie waar eerst een Aldi was gevestigd. De Aldi vertrok en geen enkel bedrijf had interesse om de locatie te gebruiken voor commerciele doeleinden. Met de komst van een van de grootste Turkse supermarkten van Arnhem is de wijk er volgens velen op vooruit gegaan.

Ook de Redbull wordt voor € 3,99 aangeboden



 

Source URL: https://haberarnhem.nl/2018/07/20/supermarkt-in-arnhem-stunt-met-superaanbieding-pampers-en-redbull-actie/