Coen Verheij (PVV Arnhem): ‘Geen Halal voedsel meer op scholen’

Coen Verheij (PVV Arnhem): ‘Geen Halal voedsel meer op scholen’

RTV Arnhem verslaggever Huibert Veth heeft ook tijdens zijn programma ‘Op reces met‘ een interview gedaan met de Arnhemse PVV-leider Coen Verheij. Huibert Veth vond de PVV kennelijk net zo gewoon als alle andere politiek partijen, waardoor hij het redelijk vond om ook zo een partij met walgelijke standpunten een podium te geven. Om de inwoners van Arnhem goed te informeren heeft de redactie toch besloten om hier een artikel over te publiceren. (foto: screenshot youtube)



PVV is nieuw in Arnhem

De PVV is nieuw in Arnhem en dit is ook het geval voor Coen Verheij. Als je Coen Verheij twee minuten aanhoort kom je tot de conclusie dat hij amper iets weet over de Islam en allerlei verbanden legt met terreur en Islam.  In het filmpje legt de leider van de PVV in Arnhem uit hoe hij Arnhem wil de-islamiseren door moskeeen en Islamitische basisscholen te sluiten. Alsof het allemaal niet genoeg is wil hij ook geen halal voedsel op scholen in Arnhem.

Wie is Coen Verheij?

Volgens de Gelderlander heeft Coen Verheij een technische achtergrond en heeft hij op de Pabo gestudeerd. Of hij de lerarenopleiding in Arnhem heeft afgerond is niet bekend. Na jaren gewerkt te hebben voor een elektrobedrijf in Nijmegen werkt de leider van de PVV tegenwoordig in Arnhem bij Besselink Electro Import. Een groothandel in Arnhem dat opvallend genoeg ook veel moslims als klanten heeft. Meer info over Coen Verheij is te lezen in het artikel van de Gelderlander.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Interview met PVV-leider Coen Verheij

Zie onderstaande beelden van de leider van de partij van Geert Wilders in Arnhem:





Related Articles

Voor en tegenstanders gaan in debat over Stadsblokken en Meinerswijk

Op 30 november houden we in Arnhem een referendum over de toekomst van Stadsblokken en Meinerswijk. Voor een gebalanceerde afweging

Sabine Andeweg nieuwe lijsttrekker van D66 Arnhem

De leden van D66 in Arnhem hebben Sabine Andeweg (44) gekozen als lijsttrekker met wie de partij volgend jaar de

DENK vraagt spoeddebat aan over ‘provocatieve haatactie’ van PEGIDA

De fractie van DENK in Arnhem heeft een spoeddebat aangevraagd over een ‘provocatieve haatactie van PEGIDA’ die op 13 januari

Geverifieerd door MonsterInsights