Dilex Arnhem is al sinds eind juli gesloten

Dilex Arnhem is al sinds eind juli gesloten

Dilex Arnhem is al sinds eind juli gesloten. De bekende Hairsalon uit Deventer opende drie jaar geleden een tweede vestiging in Arnhem aan de looierstraat. Mede vanwege het succes in Deventer. Onlangs werd dan ook een verbouwing aangekondigd.

Nieuw concept bij Dilex Arnhem

Via social media maakte het bedrijf bekend dat het bezig is met een nieuwe concept. Wat dit exact inhield, werd niet bekend gemaakt. ‘Er zal meer dan normaal aangeboden worden aan de klanten.’ Vandaag werd in een filmpje via social media bekend dat het bedrijf volgende week open gaat. Alhoewel dit niet helemaal zeker is.

Uw reclame ook hier te zien?

Balayage actie in Deventer

In de vestiging in Deventer wordt alles nog wel gewoon aangeboden voor de geinteresseerden. De balayage actie ( inclusief olaplex , toner en knippen) wordt in Deventer gewoon aangeboden voor 160 euro.

Wanneer Dilex Arnhem exact opengaat is niet bekend.
Related Articles

Pyromaan uit Arnhem was vannacht weer bezig

Weer zijn vannacht auto’s in Arnhem in vlammen opgegaan. Op de Paardebloemstraat in Malburgen was het vannacht raak bij drie

14-jarig Turks meisje bezorgt iedereen kippenvel

Dit meisje uit Hoorn in Nederland bezorgt alle luisteraars kippenvel. Als je meedoet aan de The Voice weet je dat

Turkse Shape of You is nu al een hit op youtube

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Geverifieerd door MonsterInsights