Dilex Arnhem is al sinds eind juli gesloten

Dilex Arnhem is al sinds eind juli gesloten

Dilex Arnhem is al sinds eind juli gesloten. De bekende Hairsalon uit Deventer opende drie jaar geleden een tweede vestiging in Arnhem aan de looierstraat. Mede vanwege het succes in Deventer. Onlangs werd dan ook een verbouwing aangekondigd.

Nieuw concept bij Dilex Arnhem

Via social media maakte het bedrijf bekend dat het bezig is met een nieuwe concept. Wat dit exact inhield, werd niet bekend gemaakt. ‘Er zal meer dan normaal aangeboden worden aan de klanten.’ Vandaag werd in een filmpje via social media bekend dat het bedrijf volgende week open gaat. Alhoewel dit niet helemaal zeker is.

Uw reclame ook hier te zien?

Balayage actie in Deventer

In de vestiging in Deventer wordt alles nog wel gewoon aangeboden voor de geinteresseerden. De balayage actie ( inclusief olaplex , toner en knippen) wordt in Deventer gewoon aangeboden voor 160 euro.

Wanneer Dilex Arnhem exact opengaat is niet bekend.


ReactiesRelated Articles

‘Gemeente irriteert bezoekers en ondernemers Spijkerlaan’

Alles duurt in Arnhem langer dan in andere steden. Het onderhoud aan de Spijkerlaan duurt nu langer dan gepland en

KNMI waarschuwt zondag voor zware sneeuwval en kondigt code oranje af

Ook regio Arnhem moet zondag rekening houden met zware sneeuwval. Het KNMI maakte zaterdagavond bekend dat het zondag extreem gaat

Politie waarschuwt voor nepgeld tijdens Arnhemse Koningsdag

De politie kwam gisterennacht met een waarschuwing om de Arnhemse feestgangers te waarschuwen met het aannemen en uitgeven van geld.