Seizoenskaart Vitesse bestellen en direct tijdens Vitesse – Ajax op de tribune

Seizoenskaart Vitesse bestellen en direct tijdens Vitesse – Ajax op de tribune

Vitesse lijkt veel beter te voetballen dan de jaren ervoor. Na Fraser speelt ook de Rus Sloetski aanvallend voetbal waardoor het aantrekkelijk is voor de fans om de wedstrijd ook live te bekijken in het stadion. 

Zondag 2 september komt Ajax naar Arnhem

Vitesse speelt op zondag 2 september in GelreDome tegen Ajax. Afgelopen seizoen wist Vitesse in eigen huis met 3-2 te winnen van de Amsterdammers. Onder andere Navarone Foor wist toen op magistrale wijze het net te vinden. De winst op Ajax zorgde voor een fantastisch geel-zwart feestje in GelreDome.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Seizoenskaart hoeft niet duur te zijn

Je hebt jouw seizoenkaart al vanaf €179,- waarbij je het hele seizoen de wedstrijden van Vitesse vanaf de Edward Sturing-tribune (Noord) kunt ervaren. Jeugd tot en met zestien jaar kan op de Charly Bosveld-tribune (Oost) genieten van het meest voordelige tarief van €49,75!



Veel meer voordelen als seizoenskaarthouder

Als seizoenkaarthouder is jouw voordeel ten opzichte van losse kaartverkoop ruim 40%. Daarnaast zijn alle play-off wedstrijden 2018|2019 inbegrepen en ontvang je 10% korting op tickets voor thuiswedstrijden in Europa en de KNVB Beker.

Kijk ook op Vitesse.nl voor alle voordelen.

Uw reclame ook hier te zien?



Related Articles

Gaat Badr Hari weer in Arnhem vechten na contractverlenging?

GLORY kondigt vandaag aan dat zwaargewicht kickbokslegende Badr Hari (106-16, 92 KO) een meerjarige contractverlenging heeft getekend bij ‘s werelds grootste kickboksorganisatie. GLORY

Vitesse talent Bilal Bayazit staat op stand-by lijst van Oranje O18

Vitesse doelman Bilal Bayazit (Amsterdam, 08-04-1999) kan op korte termijn alsnog opgeroepen worden voor Oranje O18.

‘Ik ben blij met de kans die Vitesse mij heeft gegeven’

Vitesse heeft overeenstemming bereikt met aanvaller Loïs Openda over een huurovereenkomst van één seizoen. De Belgische spits komt over van

Geverifieerd door MonsterInsights