Arnhems Platform Chronisch zieken organiseert training over VN verdrag

by AMS97531A123 | 11 september 2018 21:49

Sinds 14 juli 2016 geldt in Nederland het VN verdrag voor mensen met een beperking*. Met dit verdrag is inclusie niet langer een gunst maar een recht. Het doel is om de samenleving zo in te richten dat iedereen mee kan doen, omdat ieder mens evenveel waard is. Om zover te komen zal er nog veel moeten veranderen.

Maar hoe pak je dat nu aan?

Daar ligt ook een belangrijke rol voor mensen met een beperking. Want, jij weet het beste wat je nodig hebt om mee te kunnen doen. Maar hoe pak je dat nu aan?



Voor inwoners uit Arnhem-Zuid

Daarover organiseren Arnhems Platform Chronisch zieken en Gehandicapten (APCG) in samenwerking met Vitale Verbindingen en Ervaar Mee een training voor inwoners uit Arnhem Zuid. Hierin krijg je uitleg over het VN verdrag en leer je meer over wat dit voor jouw leven kan betekenen. Je gaat in gesprek met anderen en oefent samen hoe je in gesprek kunt gaan over wat jij nodig hebt om mee te kunnen doen.

Training bestaat uit twee bijeenkomsten

De training bestaat uit twee bijeenkomsten die plaats vinden in de Petersborg, Slochterenweg 40, op vrijdag 21 september en vrijdag 12 oktober. Vanaf 12.00 uur kun je naar binnen en om 12.30u starten we met het programma.

Rond 15.00u is de bijeenkomst afgelopen.

Mee doen is gratis!

Om mee te kunnen doen moet je je aanmelden. Dit kan door een email te sturen naar info@apcg.nl of per post naar APCG Weerdjesstraat 168, 6811 JH, Arnhem

Er zijn maximaal 25 plaatsen, dus wees er snel bij, want vol = vol.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2018/09/11/arnhems-platform-chronisch-zieken-organiseert-training-over-vn-verdrag/