Adviseur Şerifoğlu Amsterdam zoekt partner in Arnhem voor nieuwe vestiging

by AMS97531A123 | 18 september 2018 22:39

De bekende cafe en patisserie zaak uit Amsterdam, Şerifoğlu, onderzocht de mogelijkheden om een nieuwe en vijfde vestiging in Arnhem te openen. Gesprekken hierover gaan via een adviseur in Arnhem die opdracht heeft gekregen om research te doen naar geinteresseerde partijen. Verschillende bronnen dichtbij bekende cafe en patisserie zaak bevestigen dit aan de redactie. Wie de adviseur is van Şerifoğlu is vooralsnog niet bekend.(Foto: Şerifoğlu cafe[1])

Uw reclame ook hier te zien?

Şerifoğlu Cafe is een begrip 

Şerifoğlu Amsterdam is een begrip in Nederland en in Arnhem. Nooit eerder gingen wekelijks tientallen Arnhemmers naar Amsterdam voor het eten van Turkse ambachtelijke lekkernijen. Er is geen vervanger in de regio die uberhaupt in de buurt komt van Şerifoğlu .

Vier vestigingen van Şerifoğlu in heel Nederland

Het avontuur van Şerifoğlu begon in 1989 in Amsterdam en inmiddels heeft Şerifoğlu vier vestigingen in Nederland. In Amsterdam wonen nu eenmaal 60.000 Turkse Nederlanders en tienduizenden andere nationaliteiten die bekend zijn met allerlei baklava soorten. Dit verklaart ook waarom er altijd wachtrijen zijn voor de heerlijke gebakjes of speciale broodjes. In Arnhem is dat anders met maar 10.000 Turkse Arnhemmers.


Endnotes:
  1. Şerifoğlu cafe: https://m.facebook.com/SerifogluCafe/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2018/09/18/adviseur-serifoglu-amsterdam-zoekt-partner-in-arnhem-voor-nieuwe-vestiging/