Aspendos Westervoort opent nieuwe zaak met authentieke houtskoolgrill gerechten

by AMS97531A123 | 23 september 2018 08:25

Aspendos Westervoort (naast zalencentrum Maksim) heeft een nieuwe zaak geopend in Westervoort. De nieuwe zaak komt met een nieuw concept in Westervoort. Er is zelfs een speciale kok die veel ervaring heeft met houtskoolgrill gerechten.

HaberArnhem.nl staat te koop | info @ haberarnhem.nl

Speciale nieuwe burgers bij Aspendos

Het management van Aspendos maakte bekend dat Aspendos onlangs is geopend. ‘We hebben speciale burgers, steaks en authentieke houtskoolgrill gerechten. Vanuit de klanten was hier veel vraag naar, vandaar dat wij hier ook rekening mee hebben gehouden. We hebben allerlei soorten speciale burgers en zelfs vegetarische burgers. En voor een heerlijke houtskoolgrill gerecht bent u bij ons ook op het juiste adres.

Uw reclame ook hier te zien?

Restaurant en lounge

De nieuwe zaak is geopend aan de dorpstraat 75 in Westervoort en bestaat uit een restaurant en loungeruimte. Om meer comfort te verlenen aan de bezoekers is er rekening gehouden met de indeling in het restaurant. Aspendos heeft haar naam te danken aan de grote Romeinse theater van de Grieks-Romeinse stad die zich nu in de Turkse provincie Antalya bevind.



Source URL: https://haberarnhem.nl/2018/09/23/aspendos-westervoort-opent-nieuwe-zaak-met-authentieke-houtskoolgrill-gerechten/