Bekende Arnhemmers gespot in Porto tijdens voetbalwedstrijd

Bekende Arnhemmers gespot in Porto tijdens voetbalwedstrijd

Een viertal Arnhemse ondernemers waren dinsdagavond in Porto om Galatasaray te steunen in de uitwedstrijd tegen FC Porto. De Arnhemmers werden zelfs in Porto herkend door fans van de voetbalclub. Via social media kwamen de foto’s naar buiten.

Uw reclame ook hier te zien?

Vier bekende Arnhemse ondernemers

Mehmet Boga, Mehdi Budak, Yasin Karatay en Yasin Koylu zijn stuk voor stuk fan van de grote Turkse club Galatasaray. De Arnhemmers zijn zelf ook actief als amateurvoetballer of als voetbaltrainer. Yasin Karatay speelde jarenlang bij FC Presikhaaf, Boga is succesvol als jeugdtrainer bij Elsweide. En Yasin Koylu scoort nog wekelijks bij het eerste elftal van zaalvoetbalvereniging Elsweide. Budak is wekelijks als cameraman actief bij verschillende bruiloften en feesten.

Budak in gesprek met Albayrak

Bronnen uit Porto bevestigen dat Mehdi Budak mogelijk aan de bak gaat in Istanbul. Bestuurslid Albayrak zou zeer gecharmeerd zijn van de werkzaamheden van de Arnhemmer die van oorsprong uit Mardin komt. Budak was woensdagavond niet bereikbaar voor commentaar.


Verschillende bronnen melden dat de heren nog in Porto zijn en het verlies (1-0) van hun team proberen te verwerken. Zo vaak zijn ze ook nu niet weer in Portugal om een wedstrijd bij te wonen.

De vier musketiers

De Turkse club Galatasaray heeft ook in Arnhem duizenden fans die als het even kan naar Duitsland of Frankrijk vliegen om hun jeugdliefde live te zien in Europa. In vergelijking met andere steden heeft Galatasaray geen afdeling of vereniging in Arnhem.




Related Articles

Advocaat Özkara: ”Besluit Nederland botst met verdrag van Ankara”

Afgelopen week heeft Inspraak Orgaan Turken (IOT) en advocaat Ismet Özkara een persverklaring afgegeven over een wet die in januari

Nagellakheld Tijn (6) van Serious Request overleden

De 6-jarige nagellakheld Tijn Kolsteren werd landelijk bekend na zijn nagellakactie bij 3FM Serious Request. Tijn leed aan hersenstamkanker en

Zoon Rahmi Gemril betrokken bij zware verkeersongeval

De zoon van de bekende Arnhemse ondernemer Rahmi Gemril, Galip Gemril, raakte zondagavond betrokken bij een zware verkeersongeval aan de

Geverifieerd door MonsterInsights