T-Mobile medewerker steelt show met hooghouden smartphone

by AMS97531A123 | 7 oktober 2018 12:03

Een van de bekendste T-Mobile[1] medewerker van Nederland komt uit Arnhem. Er niemand in Arnhem die hier nog raar van opkijkt. We hebben er namelijk al veel over gepubliceerd. Umit ‘Aholi’ Senyer baarde weer onlangs opzien door met een gloednieuwe Samsung S9 hoog te houden. 

Uw reclame ook hier te zien?

Trinna Challenge: Soccerfanshop geeft PSG trainingspak weg

Senyer deed dit in een filmpje van Soccerfanshop die in Arnhem was voor een ‘Trinna Challenge’. Kandidaten uit de stad werden gevraagd wat zij zouden willen en kunnen doen voor het winnen van een originele PSG x Jordan trainingspak. De winnaar van de Trinna Chalenge[2] zou dit dan verdienen. De beste verkoper van T-Mobile Nederland werd toevallig ook geinterviewd en wilde meedoen aan deze Challenge.


Mr. T-Mobile bekend van eerdere filmpjes

Arnhemmers die ‘Mr.Trabzon’ persoonlijk kennen weten dat hij een paar jaar geleden ook al zijn skills toonde met het hooghouden met een kauwgom[3]. De voetballer kreeg toen ook veel positieve reacties naar aanleiding van het artikel dat werd gepubliceerd door Haber Arnhem.

De bekende Arnhemmer won de ‘Trinna Challenge’ uiteindelijk omdat hij kon hooghouden met zijn gloednieuwe Samsung-smartphone. De trainingspak was niet voor Senyer zelf. Hij gunde deze namelijk aan zijn neef. Om miscommunicatie te voorkomen is het verstandig om aan te geven dat PSG, Nike of Samsung niet betalen voor dit artikel.

[4]


Endnotes:
  1. T-Mobile: http://haberarnhem.nl/2015/03/19/video-talentvolle-t-mobile-medewerker-doet-het-beter-dan-ronaldo/
  2. Trinna Chalenge: https://www.youtube.com/watch?v=8CZC_uJ2gcg
  3. een kauwgom: http://haberarnhem.nl/2015/03/19/video-talentvolle-t-mobile-medewerker-doet-het-beter-dan-ronaldo/
  4. [Image]: https://ds1.nl/c/?si=1475&li=91993&wi=260204&ws=

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2018/10/07/t-mobile-medewerker-steelt-show-met-hooghouden-smartphone/