Mr. Weazley lanceert interactieve liveshow

Mr. Weazley lanceert interactieve liveshow

17 november in poppodium Luxor Live

De Popronde 2018 act Mr. Weazley ontwikkelt snel. Het is een jaar sinds de oprichting van de nu al graag geziene festival act en een nieuwe liveshow vol innovaties staat klaar voor lancering op 17 november. ‘We speelden op Oerol, Kwaku, Zwarte Cross en afgelopen zaterdag op Innovate. Hier ontwikkelden we live met interaction designers Juul Koene en Merel Raven een supervette interactieve LED backdrop die reageert op onze muziek’, aldus zanger Benjamin Thode.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Met 23 festivalboekingen in het jaar van oprichting start de Arnhemse hiphop –en afrobeat formatie aan de Popronde 2018. Poppodium Luxor Live gelooft in de liveshows van de band en biedt een ontwikkelingsbeurs aan. In Luxor Live Labs, het programma waarin muzikaal toptalent een kwaliteitsinjectie krijgt, werkt de band samen met interaction designers Merel Raven en Juul Koene. ‘We zochten naar een visueel middel om de energieke liveshows van Mr. Weazley nog vetter te maken, dat is absoluut gelukt’, aldus Merel Raven. Ruim 15.000  bezoekers bezochten afgelopen weekend op Innovate meer dan honderd innovaties, waaronder de interactieve backdrop van Mr. Weazley.

Op 17 november presenteert Mr. Weazley tevens de nieuwe single ‘5 minutes’. In de aanloop naar de releaseparty verschijnt de videoclip. De eerste video had Lissabon als decor. Voor ‘5 minutes’ toog de band naar Berlijn. In thuisstad Arnhem vieren ze de release. ‘Onze bakermat is erg belangrijk voor ons, met support en liefde vanuit hier knallen we met vertrouwen full blast de wereld in’, aldus gitarist Andrej Bragin. Kaarten voor de releaseparty zijn nu verkrijgbaar via www.luxorlive.nl.




Related Articles

Turkse Mr ‘Bauhaus’ te zien in nieuwste video N’ Yael

N’Yael maakte vandaag bekend dat zijn nieuwste video is uitgekomen. De bekende rapper is weer terug van weggeweest en deelde

Zanger Umut Timur bijna miljonair na vertrek uit Arnhem

De bekende Nederlands-Turkse zanger Umut Timur is niet meer een zanger die er niet bij hoort. De ex-Arnhemmer is meer

Geverifieerd door MonsterInsights