Winkelier publiceert foto’s van ‘vreemde’ fietsendief hommelseweg

Winkelier publiceert foto’s van ‘vreemde’ fietsendief hommelseweg

Bij de Hommelseweg en de hommelsestraat hebben ze de laatste tijd steeds vaker last van fietsen die op klaarlichte dag worden gestolen.

Zo was dit ook onlangs het geval tegenover de bekende bakker ‘Divan’ aan de hommelsestraat waar weer een fiets van een medewerker werd gestolen op klaarlichte dag. De manager van Divan, bekend van de lahmacun-record, was stomverbaasd dat dit voor de zoveelste keer kon gebeuren en bekeek de camerabeelden.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Op camerabeelden zag hij tot zijn verbazing hoe een dame, in het zwart gekleed, lang bezig is met het observeren van de fietsen. Op een gegeven moment slaat ze ook toe en neemt ze op een onverklaarbare manier een fiets mee dat op slot zat. De ‘vreemde’ fietsendief schijnt vaker toe te slaan als een echte ‘pro’ zonder dat iemand er iets van merkt.

Volgens bezoekers van de bekende ‘Turkse straat’ is het vaker raak aan de hommelseweg en hommelsestraat. Het is dichtbij het centrum van Arnhem en ook nog op loopafstand van CS Arnhem en Station Velperpoort. Hierdoor worden fietsen vaker gestolen voor de korte routes tussen beide stations.

Bakkerij Divan is een bekende hotspot aan de hommelstraat. Hierdoor is er ook veel meer publiek en verkeer dan op andere locaties in de straat.


ReactiesRelated Articles

Bedrijf uit Arnhem komt met thuis corona test

Bright Medical uit Arnhem komt met een thuis corona test voor mensen die een eenvoudige en betrouwbare sneltest willen. Het

PvdA Arnhem komt plan tegen ongelijkheid

Fractievoorzitter Martien Louwers van de PvdA kwam gisteren met een plan voor de ongelijkheid. De PvdA zal tijdens de behandeling

DENK-raadslid zet PVV en SP op zijn plaats in Arnhem

Woensdagavond was er in de Arnhemse gemeenteraad een debat over het Turks Festival dat vrijdagavond gaat beginnen. Het festival dat