Winkelier publiceert foto’s van ‘vreemde’ fietsendief hommelseweg

Winkelier publiceert foto’s van ‘vreemde’ fietsendief hommelseweg

Bij de Hommelseweg en de hommelsestraat hebben ze de laatste tijd steeds vaker last van fietsen die op klaarlichte dag worden gestolen.

Zo was dit ook onlangs het geval tegenover de bekende bakker ‘Divan’ aan de hommelsestraat waar weer een fiets van een medewerker werd gestolen op klaarlichte dag. De manager van Divan, bekend van de lahmacun-record, was stomverbaasd dat dit voor de zoveelste keer kon gebeuren en bekeek de camerabeelden.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Op camerabeelden zag hij tot zijn verbazing hoe een dame, in het zwart gekleed, lang bezig is met het observeren van de fietsen. Op een gegeven moment slaat ze ook toe en neemt ze op een onverklaarbare manier een fiets mee dat op slot zat. De ‘vreemde’ fietsendief schijnt vaker toe te slaan als een echte ‘pro’ zonder dat iemand er iets van merkt.

Volgens bezoekers van de bekende ‘Turkse straat’ is het vaker raak aan de hommelseweg en hommelsestraat. Het is dichtbij het centrum van Arnhem en ook nog op loopafstand van CS Arnhem en Station Velperpoort. Hierdoor worden fietsen vaker gestolen voor de korte routes tussen beide stations.

Bakkerij Divan is een bekende hotspot aan de hommelstraat. Hierdoor is er ook veel meer publiek en verkeer dan op andere locaties in de straat.


ReactiesRelated Articles

Aantal Arnhemse horecazaken moesten tijdens Koningsdag eerder dicht

Koningsdag in Arnhem verliep prima zonder al te grote incidenten. Een woordvoerder van de gemeente maakte via social media bekend

VIDEO Referendum Arnhem: Waar gaat het nu precies over?

Arnhemmers mogen op 30 november gaan stemmen tijdens het referendum over het uiterwaardengebied Stadsblokken en Meinerswijk. Maar veel mensen weten

13-jarige pleegt zelfmoord na Turkse ‘CITO’ resultaten

Na de bekendmaking van de Turkse CITO genaamd TEOG, heeft de 13-jarige Ayse Berrin Yilmazlar zelfmoord gepleegd. Ayse Berrin Yilmazlar