Winkelier publiceert foto’s van ‘vreemde’ fietsendief hommelseweg

Winkelier publiceert foto’s van ‘vreemde’ fietsendief hommelseweg

Bij de Hommelseweg en de hommelsestraat hebben ze de laatste tijd steeds vaker last van fietsen die op klaarlichte dag worden gestolen.

Zo was dit ook onlangs het geval tegenover de bekende bakker ‘Divan’ aan de hommelsestraat waar weer een fiets van een medewerker werd gestolen op klaarlichte dag. De manager van Divan, bekend van de lahmacun-record, was stomverbaasd dat dit voor de zoveelste keer kon gebeuren en bekeek de camerabeelden.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Op camerabeelden zag hij tot zijn verbazing hoe een dame, in het zwart gekleed, lang bezig is met het observeren van de fietsen. Op een gegeven moment slaat ze ook toe en neemt ze op een onverklaarbare manier een fiets mee dat op slot zat. De ‘vreemde’ fietsendief schijnt vaker toe te slaan als een echte ‘pro’ zonder dat iemand er iets van merkt.

Volgens bezoekers van de bekende ‘Turkse straat’ is het vaker raak aan de hommelseweg en hommelsestraat. Het is dichtbij het centrum van Arnhem en ook nog op loopafstand van CS Arnhem en Station Velperpoort. Hierdoor worden fietsen vaker gestolen voor de korte routes tussen beide stations.

Bakkerij Divan is een bekende hotspot aan de hommelstraat. Hierdoor is er ook veel meer publiek en verkeer dan op andere locaties in de straat.


ReactiesRelated Articles

DENK lanceert lijsttrekker in Arnhem

Met Yıldırım Usta doet DENK de aankomende gemeenteraadsverkiezingen mee in Arnhem om de strijd aan te binden met de verharding

Geheime ingang zorgt voor extra klanten bij Thaise massagesalon

Een nog niet nader genoemde Thaise massagesalon in Arnhem heeft weinig last van de coronacrisis omdat het klanten in het

Identiteit dode in bosjes Presikhaaf is bekend geworden

De identiteit van het stoffelijk overschot dat woensdag in de bosjes werd gevonden aan de Engelenburgstraat in Arnhem is bekend