Google bus gaat voor het eerst rijden in Arnhem

Google bus gaat voor het eerst rijden in Arnhem

Arnhem krijgt als eerste een Google bus in de stad. De Gelderse hoofdstad gaat vanaf november als eerste de Google-bus welkom heten.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Google gaat in heel Nederland op tournee om gratis workshops te geven aan ondernemers (MKB) en studenten. Als eerste stad in Nederland is er gekozen voor Arnhem. In een jaat tijd zal de Digitale Werkplaats van Google langs gaan op vijftig verschillende locaties in heel Nederland. De exacte locatie in Arnhem is nog niet bekend.

Meer aandacht voor online zichtbaarheid

Google doet dit natuurlijk niet zomaar. Met de workshops wil Google meer aandacht vragen voor de online sales in Nederland. 82% van de Nederlanders koopt online, terwijl maar 15% van het Nederlandse MKB online verkoopt. Met de Google bus en de trainingen wil Google meer aandacht voor Google Shopping en Google Adsense.



Marktplaats bereikt bedrijven makkelijk

In tegenstelling tot Marktplaats heeft Google nog steeds moeite om de eindconsument via Google te bereiken. Marktplaats is in Nederland machtig en bereikt juist wel veel ondernemers die willen adverteren.

Google komt op 15 november naar Arnhem en gaat workshops geven over online zichtbaarheid en online sales. Na Arnhem zal de bus ook langsgaan in Groningen en Den Haag. Qredits (onafhankelijke krediet verstrekker) zal ook aanwezig zijn door een workshop te geven over het schrijven van een goede ondernemingsplan.

Nu al advies over het starten van een bedrijf?



Related Articles

Met een overbruggingshypotheek leen je tijdelijk geld om het nieuwe huis te kopen

Overbruggingshypotheek Stel je voor, je hebt plannen om te gaan verhuizen, maar je hebt je huidige woning nog niet verkocht.

Nijmegenaar met doorgeladen vuurwapen gaat de bak in

Zaterdagmiddag is er een 32-jarige man uit Nijmegen aangehouden omdat hij in bezit was van een doorgeladen vuurwapen. Bij een

Onrust in Arnhem na waarschuwing over kinderlokker in de wijk

Verschillende bekende Arnhemmers hebben melding gedaan op facebook van een kinderlokker die actief zou zijn in de Arnhemse wijk Presikhaaf.

Geverifieerd door MonsterInsights