Google bus gaat voor het eerst rijden in Arnhem

Google bus gaat voor het eerst rijden in Arnhem

Arnhem krijgt als eerste een Google bus in de stad. De Gelderse hoofdstad gaat vanaf november als eerste de Google-bus welkom heten.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Google gaat in heel Nederland op tournee om gratis workshops te geven aan ondernemers (MKB) en studenten. Als eerste stad in Nederland is er gekozen voor Arnhem. In een jaat tijd zal de Digitale Werkplaats van Google langs gaan op vijftig verschillende locaties in heel Nederland. De exacte locatie in Arnhem is nog niet bekend.

Meer aandacht voor online zichtbaarheid

Google doet dit natuurlijk niet zomaar. Met de workshops wil Google meer aandacht vragen voor de online sales in Nederland. 82% van de Nederlanders koopt online, terwijl maar 15% van het Nederlandse MKB online verkoopt. Met de Google bus en de trainingen wil Google meer aandacht voor Google Shopping en Google Adsense.Marktplaats bereikt bedrijven makkelijk

In tegenstelling tot Marktplaats heeft Google nog steeds moeite om de eindconsument via Google te bereiken. Marktplaats is in Nederland machtig en bereikt juist wel veel ondernemers die willen adverteren.

Google komt op 15 november naar Arnhem en gaat workshops geven over online zichtbaarheid en online sales. Na Arnhem zal de bus ook langsgaan in Groningen en Den Haag. Qredits (onafhankelijke krediet verstrekker) zal ook aanwezig zijn door een workshop te geven over het schrijven van een goede ondernemingsplan.

Nu al advies over het starten van een bedrijf?

ReactiesRelated Articles

Wethouder Elfrink: Stemmingmakerij Gelderlander over ‘verdwijnen’ fontein Kerkplein

Wethouder Elfrink maakt goed gebruik van sociale media. Hij reageert dan ook altijd als hij ergens wat van vindt. Zo

Alle sporters boksacademie Delibas hebben zelfde outfit

Dogan Copyshop en Drukkerij plaatste onlangs een post met een foto van een exlusieve opdracht. Het bijzondere hieraan was dat

24-jarige man blundert met 500.000 euro in auto

Een 24-jarige man uit Doetinchem heeft de blunder van zijn leven gemaakt door alle aandacht te trekken van de verkeerspolitie