Man vraagt om geld en trekt daarna een grote mes

Man vraagt om geld en trekt daarna een grote mes

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof aan de dovenetellaan in Arnhem-Zuid. Op 24 oktober 2018 heeft er rond 23.45 uur een straatroof plaatsgevonden aan de dovenetellaan.

Het slachtoffer liep op dat moment op straat en werd aangesproken door een onbekende man. De straatrover vroeg om geld of een telefoon. Toen het slachtoffer verklaarde dat hij niets bij zich had trok de man een mes en raaktij hij het slachtoffer in zijn gezicht. Daarna rende hij weg en kon het slachtoffer de politie bellen. Volgens de politie gaat het inmiddels wel weer goed met het slachtoffer.De politie is op zoek naar de dader en kwam met de volgende informatie over de verdachte:

De dader heeft een donkere huidskleur. Hij is rond de 30 jaar oud, 1.70 m lang en heeft een smal postuur. Hij droeg die avond een donkere jas met capuchon, witte schoenen van het merk Nike. Hij sprak met een Antilliaans accent en rook naar wiet. 

Heeft u iets gezien of gehoord of weet u wie de mogelijke dader is laat het dan weten door te bellen met 0900-8844.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

ReactiesRelated Articles

Akin Zeyrek wint met SML van Top Oss

Akin Zeyrek groeit wekelijks als voetballer, ook nu hij vierde divisie speelt met SML A1. Reacties

Rijnstate en Burgers’ Zoo willen aardgasvrij worden

Vrijdag 16 maart om 15.15 uur hebben diverse betrokken partijen een intentieverklaring ondertekend die het startsein vormt voor een gedegen

Inloopavond toekomst bomen Schelmseweg

Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK) is genoodzaakt nog voor de winter 21 beuken langs een deel van de Schelmseweg in