Chico’s Place komt met unieke kip-döner in Arnhem

by AMS97531A123 | 2 november 2018 23:59

Chico’s Place zou Chico’s Place niet zijn als hij niet weer met iets nieuws zou komen. Onlangs maakte Mr.Chico zelf bekend dat hij met een speciale soort kip-döner komt. En dat deed hij dan weer op zijn eigen manier door alles 13 keer te herhalen.

Uw reclame ook hier te zien?

In verschillende filmpjes maakte de persafdeling van Chico bekend dat het voortaan met ambachtelijke kip-döner komt dat net even iets anders is dan de Kip-döner die we kennen. De Yaprak döner (letterlijk blad döner) wordt geserveerd in gesneden lagen in plaats van stukjes kip. De smaak is hierdoor ook 100% anders, dankzij andere speciale kruiden.

Het blijkt in ieder geval een succes. De yaprak-kipdöner staat nu al boven het lijstje met meest gevraagde producten. Chico was zelf niet bereikbaar voor commentaar om dit te bevestigen. Vandaar dat we helaas geen reactie hebben van hem hebben.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Volgens de kenners is de yaprak-döner een succes omdat het niet machinaal wordt gemaakt. Het snijden van stukjes vlees gaat zelfs op een authentieke manier door geen vleessnijmachine te gebruiken.

Source URL: https://haberarnhem.nl/2018/11/02/chicos-place-komt-met-unieke-kip-doner-in-arnhem/