Arnhemse realityster Michella Kox is niet bang tijdens Boxing Stars

Arnhemse realityster Michella Kox is niet bang tijdens Boxing Stars

Woensdag 7 november is het dan eindelijk zo ver. De bekende Arnhemse realityster Michella Kox gaat het dan tijdens het nieuwe RTL programma Boxing Stars opnemen tegen haar aartsvijand Amanda Balk. De beelden worden uitgezonden op RTL 5. (foto: screenshot)

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Michella Kox bekend van verschillende programma’s

De Arnhemmer is bekend van verschillende programma’s zoals ‘Dames in de dop’  en ‘Echte meisjes in de jungle’. Velen kennen haar nog van een echte ‘bitchfight’ tijdens ‘Echte meisjes in de Jungle’. Daarnaast is Michella gewoon bijna dagelijks te zien in Klarendal en bij haar eigen fashionstore. Of ze de zaak nog heeft, is niet helemaal bekend bij de redactie.

Boxing Stars gevecht is niet nep

Woensdagavond om 20.32 uur gaat Michella het opnemen tegen Amanda Balk. Tijdens een presentatie van beide ‘vechters’ maakte Michella duidelijk dat ze alles behalve bang is. De Arnhemmer is al langer dan twee maanden aan het trainen om Amanda ‘ te slopen’. Voor de lezers die denken dat het allemaal gespeeld is, kunnen we duidelijk zijn. Tijdens de eerste aflevering sloegen Laura Ponticorvo en Jessie Jazz elkaar helemaal los.

Michella en Amanda kennen elkaar nog van 8 jaar geleden. Toen waren beide dames aanwezig bij ‘Echte Meisjes in de Jungle’ en ging het echt mis. Michella was dit allemaal niet vergeten en ziet haar kans schoon om dit voor eens en altijd af te handelen.





Related Articles

Arnhem heeft last van ‘gekken’ die auto’s in brand steken

Het blijft een drama voor de stad nu voor de zoveelste keer auto’s in de brand zijn gestoken in Elderveld.

Bromfietser met traumahelikopter naar het ziekenhuis

Bromfietser raakt ernstig gewond op de kruising van de Arnhemseweg N788 met de Dorpsstraat in Beekbergen.

Politie treft mogelijk gestolen sieraden aan

De politie in Arnhem-Noord maakte woensdagmiddag melding van een bijzondere vondst. (foto: Politie Arnhem-Noord)

Geverifieerd door MonsterInsights