Fotomodel steelt voor honderden euro’s aan make-up aan de Steenstraat

Fotomodel steelt voor honderden euro’s aan make-up aan de Steenstraat

De Kruidvat aan de Steenstraat in Arnhem staat de laatste tijd bekend om allerlei vormen van diefstal. (foto: screenshot YouTube)

Vestiging staat bekend om vele diefstallen

Het lukt criminelen en anderen steeds vaker om van alles te stelen bij deze bewuste vestiging. Er is amper beveiliging en de dames die er rondlopen durven amper in te grijpen als er wat aan de hand is. Onlangs was er weer een diefstal gaande door een fotomodel en zijn vriend. De twee konden ongestoord hun gang gegaan. We gaan er even uit dat de twee bij elkaar horen.

Uw reclame ook hier te zien?

Fotomodel steelt voor honderden euro’s

De dame, die er uitziet als een ‘fotomodel’, heeft op vrijdag 25 mei 2018 voor honderden euro’s aan make-up spullen gestolen. De man help haar hier bij. De twee konden ook makkelijk hun gang gaan omdat er niemand op ze af kwam. De laptoptas werd in een paar seconden gevuld en daarna liepen de twee ook gewoon de winkel uit. Of de dame echt een fotomodel is, is niet bekend. Helaas hebben we haar niet kunnen bereiken.

Verdachten zijn niet Nederlands

De twee verdachten zien er ook alles behalve Nederlands uit. Volgens de experts bij HaberArnhem komen ze uit Rusland of uit de buurt van Rusland. Waarom de beelden van vijf maanden geleden nu pas aandacht krijgen via Bureau GLD is niet bekend gemaakt door de politie.







Tags assigned to this article:
arnhemarnhems nieuwsDiefstalkruidvatnieuws arnhem

Related Articles

Openingsdatum megasupermarkt in Presikhaaf bekend geworden

Guven Supermarkt gaat volgens een woordvoerder van het bedrijf volgende week woensdag of donderdag open. De Turkse supermarkt is al

Bekende locatie op industrieterrein IJsseloord verkocht aan nieuwe eigenaar

ARNHEM – Het bedrijfscomplex aan de Veldoven 13 te Arnhem is onlangs verkocht. Het complex van ca. 1.650 m² is

Nieuwste Albert Heijn van Nederland komt in Presikhaaf

De nieuwste Albert Heijn van Nederland komt in 2018 in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Op de voormalige locatie van de

Geverifieerd door MonsterInsights