Damla uit Arnhem zamelt geld in voor vluchtelingen Dunkerque

by AMS97531A123 | 18 november 2018 11:46

One man can change the world. Dat bewijst Damla maar weer, actief als jongerenwerker. De jonge dame doet er alles aan om hulpbehoevende mensen te helpen. Via haar kwamen we onderstaande actie tegen van World Changers, waar Damla aandacht voor vroeg.

In een bos naast Dunkerque leven op dit moment honderden vluchtelingen onder verschrikkelijke omstandigheden zonder te weten wanneer ze uit hun miserabele omstandigheden verlost worden. Een te kort aan tenten, slaapzakken, kleding en voedsel maakt de komst van de winter er niet makkelijker op. Gezinnen met kinderen kunnen zich amper beschermen tegen de regen en kou.

Hulp van de Franse overheid is er nauwelijks. Ondertussen blijft de nood hoog. Op enkele schamele toiletten en losse kraantjes met ondrinkbaar water na zijn er amper voorzieningen. Ook deze mensen snakken naar een beetje waardigheid, genegenheid, warmte en een helpende hand.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Daarom zamelen wij de komende periode in voor deze jonge mannen, vrouwen en kinderen. We kunnen geen uitweg creƫren uit deze onmenselijke situatie. We kunnen de grimmige situatie wel iets dragelijker maken.

Doneer nu o.v.v. Vluchtelingen Dunkerque op IBAN: NL32ABNA 0254 386849 t.a.v. Stichting WorldChangers

If you change nothing, nothing will change.


Source URL: https://haberarnhem.nl/2018/11/18/damla-uit-arnhem-zamelt-geld-in-voor-vluchtelingen-dunkerque/