Meerdere nieuwbouwontwikkelingen op IJsseloord2 in Arnhem

Meerdere nieuwbouwontwikkelingen op IJsseloord2 in Arnhem

ARNHEM – Giesbers heeft op Businesspark IJsseloord2 in Arnhem diverse overeenkomsten gesloten voor meerdere ontwikkelingen.

Er is een turn-key overeenkomst gesloten met WDP voor de ontwikkeling van een nieuw warehouse met kantoor ten behoeve van Bunzl Retail & Industry op een kavel van circa 32.000 m². Ook is er met Bevaplast een overeenkomst gesloten voor de ontwikkeling van een nieuwe bedrijfsruimte met kantoor op een kavel van circa 13.000 m². Daarnaast heeft IVRA/Reich een extra kavel van Giesbers gekocht van circa 1.100 m² ten behoeve van toekomstige uitbreiding van de recent gerealiseerde nieuwbouw op IJsseloord2 en realiseert Van der Kleij een nieuwe bedrijfsruimte op een kavel van circa 1.850 m².

 

Businesspark IJsseloord2 is een groen bedrijventerrein met een uitstekende bereikbaarheid door de ligging direct langs snelweg A12. Sinds de overeenkomsten met respectievelijk WDP, Bevaplast, IVRA/Reich en Van der Kleij zijn er nu nog enkele kavels op IJsseloord2 beschikbaar ten behoeve van onder andere een distributiecentrum met een vloeroppervlak van maximaal 18.200 m² en een bedrijfsruimte van circa 2.500 m².

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis en Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerden Giesbers.

Bijlage: Nieuwbouwlocatie t.b.v. Bunzl Retail & Industry op Businesspark IJsseloord2 in Arnhem

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl



Related Articles

BEELDEN Bekende zanger weer op stap naar Turkije met privékapper

De bekende zanger vliegt naar Turkije en neemt zijn privékapper mee.

Bekende kebabzaak uit Arnhem opent vestiging in Dieren

Hoewel het allemaal niet helemaal duidelijk ıs draait de geruchtenmachine inmiddels al wel rond. Een kebab-ondernemer uit Arnhem is serieus

Eda heeft heftige pijnaanvallen en wordt alleen maar zieker

Eda heeft de sikkelziekte (bloedcellen zijn sikkelvormig en niet normaal) en hierdoor heel vaak extreme pijnaanvallen. Omdat Turkse, Surinaamse en

Geverifieerd door MonsterInsights