Meerdere nieuwbouwontwikkelingen op IJsseloord2 in Arnhem

by AMS97531A123 | 24 november 2018 14:37

ARNHEM – Giesbers heeft op Businesspark IJsseloord2 in Arnhem diverse overeenkomsten gesloten voor meerdere ontwikkelingen.

Er is een turn-key overeenkomst gesloten met WDP voor de ontwikkeling van een nieuw warehouse met kantoor ten behoeve van Bunzl Retail & Industry op een kavel van circa 32.000 m². Ook is er met Bevaplast een overeenkomst gesloten voor de ontwikkeling van een nieuwe bedrijfsruimte met kantoor op een kavel van circa 13.000 m². Daarnaast heeft IVRA/Reich een extra kavel van Giesbers gekocht van circa 1.100 m² ten behoeve van toekomstige uitbreiding van de recent gerealiseerde nieuwbouw op IJsseloord2 en realiseert Van der Kleij een nieuwe bedrijfsruimte op een kavel van circa 1.850 m².

 

Businesspark IJsseloord2 is een groen bedrijventerrein met een uitstekende bereikbaarheid door de ligging direct langs snelweg A12. Sinds de overeenkomsten met respectievelijk WDP, Bevaplast, IVRA/Reich en Van der Kleij zijn er nu nog enkele kavels op IJsseloord2 beschikbaar ten behoeve van onder andere een distributiecentrum met een vloeroppervlak van maximaal 18.200 m² en een bedrijfsruimte van circa 2.500 m².

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis en Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerden Giesbers.

Bijlage: Nieuwbouwlocatie t.b.v. Bunzl Retail & Industry op Businesspark IJsseloord2 in Arnhem

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2018/11/24/meerdere-nieuwbouwontwikkelingen-op-ijsseloord2-in-arnhem/