Heel Ede rouwt na dodelijk ongeluk 15-jarige Erdem Kara

by AMS97531A123 | 4 december 2018 02:28

Het nieuws is als een bom ingeslagen in Ede en omgeving. Velen kunnen het niet begrijpen en bevatten dat de 15-jarige Erdem Kara is overleden tijdens een ongeluk op de A15 bij Echteld. Op zijn middelbare school Het Streek zijn de leerlingen en leraren ook emotioneel vanwege het overlijden van de Turkse Edenaar. (foto: screenshot youtube)



Uitstappen om schade te bekijken

De Turkse Edenaar zat in een auto, die botste op een andere auto op de snelweg. Toen Erdem samen met zijn moeder uitstapte werden ze geschept door een derde auto. Volgens verschillende media wilden Erdem en zijn moeder de schade bekijken na de aanrijding. Helaas overleed de 15-jarige Erdem aan zijn verwondingen. De andere weggebruiker is aangehouden.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Herdenking bij moskee Ede

Meer dan honderd leerlingen kwamen maandag bij elkaar om de overleden jongen te herdenken. De school heeft een speciale plek ingericht waar iedereen zijn medeleven kan uiten door een persoonlijke bericht achter te laten. Dinsdagmiddag, vandaag, stoppen alle lessen om 12.00 uur zodat alle leerlingen naar de herdenking in de moskee kunnen gaan. Direct na het middaggebed (rond 12.35 uur) zal het dodengebed uitgevoerd worden tijdens de herdenking.

‘Woorden schieten te kort……’

‘Woorden schieten te kort bij het overlijden van zo’n jonge leerling met nog een heel leven voor zich. Wij wensen iedereen die Erdem kent, een band met hem heeft, en natuurlijk zijn familie heel veel sterkte en Gods zegen toe’, aldus een verklaring van de school via social media. Erdem was ook geliefd en bekend bij voetbalclub FC Jeugd ’90. De Turkse Edenaar speelde jarenlang bij verschillende jeugdteams van FC Jeugd.


Source URL: https://haberarnhem.nl/2018/12/04/heel-ede-rouwt-na-dodelijk-ongeluk-15-jarige-erdem-kara/