Burgemeester Ahmed Marcouch reageert emotioneel na moord op 12-jarige Arnhemmer

Burgemeester Ahmed Marcouch reageert emotioneel na moord op 12-jarige Arnhemmer

Heel Arnhem weet inmiddels dat het slachtoffer in de woning aan de Dragonstraat in Malburgen een 12-jarige jongen is. De man die is aangehouden is zijn 40-jarige vader. Zondagmorgen kwam de politie met de officiele bevestiging naar buiten, terwijl zaterdag heel Arnhem al wist dat de vader betrokken was bij de dood van zijn eigen zoon. Op social media werden al foto’s gedeeld van de vader en regende het aan felle en emotionele reacties. (pressfoto: Mustafa Koyuncu)

De politie is vrijdagavond twee keer naar de woning gegaan na een melding. De eerste keer troffen de agenten de man aan, maar was er geen sprake van een situatie waarop ingegrepen moest worden. De tweede keer zagen de agenten niemand. Helaas was het ook niet mogelijk om te achterhalen waar de kinderen of de vader waren.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Emotionele reactie van Burgemeester Marcouch

Arnhem reageerde fel op de dood van de 12-jarige jongen. Burgemeester Marcouch, verantwoordelijk voor de veiligheid in de stad, reageerde ook op de moord in Malburgen. Hij kwam met een emotionele reactie omdat de impact van de dood van de 12-jarige jongen heel enorm is in Arnhem: ‘Het verdriet van het familiedrama dat gisteren in Arnhem heeft plaatsgevonden is niet met woorden te vatten. Wij rouwen mee met de moeder, de broertjes en zusjes, grootouders, directe familie, vriendjes en klasgenootjes van het slachtoffer. Ik spreek namens de Arnhemmers. De kersttijd heeft een rouwrand, zo voelen wij dit. De politie onderzoekt de toedracht en ik hoop dat het helpen zal om ooit een omgang te vinden met dit grote verdriet.”
Related Articles

Fit For Free start nieuwe campagne: Daar doe ik het voor

Met 2018 in het vooruitzicht is er een kans dat je jezelf voorneemt om gezonder te gaan leven. Minder snoepen

Sjaaltje of shirtje van AS Roma? Agenten grijpen direct in!

Burgemeester Ahmed Marcouch heeft donderdagavond geen zin in relschoppers in Arnhem. Rekening houdend met de harde kern van Vitesse grijpt

Eindelijk ‘McHalal-burger’ bij de McDonald’s

Moslims kunnen voortaan ook zonder problemen gaan eten bij de McDonald’s. Op de groenteburger en visfiletburger na kon je als

Geverifieerd door MonsterInsights