Familiedrama Arnhem: december zal nooit meer een feestmaand zijn voor Emre (15)

Familiedrama Arnhem: december zal nooit meer een feestmaand zijn voor Emre (15)

De 15-jarige Emre heeft zaterdagochtend een familiedrama meegemaakt die niet te bevatten is. Zijn vader werd gearresteerd vanwege het om het leven brengen van zijn 12-jarige broertje Bekiro. Hij rende voor zijn leven en belde onderweg met zijn oma in Klarendal om duidelijk te maken wat hij net na tien uur in de ochtend had meegemaakt. (foto: screenshot youtube)

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Emre vluchtte radeloos richting zijn oma

Emre vluchtte zaterdagochtend radeloos het huis uit toen hij mogelijk zag dat zijn vader zijn broer om het leven had gebracht. In de Gelderlander staat letterlijk ‘dat hij aan zijn vader wilde ontkomen’. Rennend over de John Frostbrug belde hij met zijn oma in Klarendal om aan te geven wat er gebeurde: ‘Oma, ik bloed, hel me’ schreeuwde hij door de telefoon. Oma Nel reed meteen met haar brommobiel naar hem toe om hem op de brug op te vangen, maar kwam Emre helaas niet meer tegen. Emre rende zo hard als hij kon, waardoor hij veel sneller dan normaal over de John Frostbrug rende.

‘Het wemelde van de politie’

Oma Nel reed toen na de Dragonstraat om te kijken wat er gebeurd was. ‘Het wemelde van de politie. Alles was afgezet. Met rood-witte linten. Daar ben ik nog  onderdoor gekropen. Ik wilde naar hun huis, maar werd door agenten tegengehouden. Gejankt, geschreeuwd heb ik. Alles was afgeschermd. Je mag alleen maar toekijken.’, vertelt ze aan de Gelderlander.Moord op broer niet gezien

Verschillende bronnen melden inmiddels dat Emre (15) niet heeft gezien hoe zijn broer Bekiro om het leven is gebracht. De hele familie krijgt traumazorg om alles te verwerken. De vader en dader van de jongens, Tevfik G. heeft een Turkse vader en een Nederlandse moeder. De gebeurtenissen hebben een verwoestend effect op het Nederlandse en het Turkse deel van de familie.

Burgemeester Marcouch: ‘Het verdriet is niet woorden te vatten’

Burgemeester Marcouch was ook emotioneel en deelde eergisteren nog het volgende: ‘Het verdriet van het familiedrama dat gisteren in Arnhem heeft plaatsgevonden is niet met woorden te vatten. Wij rouwen mee met de moeder, de broertjes en zusjes, grootouders, directe familie, vriendjes en klasgenootjes van het slachtoffer. Ik spreek namens de Arnhemmers. De kersttijd heeft een rouwrand, zo voelen wij dit. De politie onderzoekt de toedracht en ik hoop dat het helpen zal om ooit een omgang te vinden met dit grote verdriet.”

Uw reclame ook hier te zien?Related Articles

Onderscheiding voor Turkse ondernemer in Arnhem met meeste medewerkers

De Turkse Ondernemers Vereniging, TOV Arnhem, heeft donderdagavond tijdens een drukbezochte nieuwjaarsrecepetie verschillende prijzen uitgereikt aan interessante ondernemers uit de

Geruchten over verkoop nieuwsblog HaberArnhem.nl zijn onjuist

De redactie van nieuwsblog heeft verschillende signalen ontvangen over een eventuele verkoop van de website aan een investeerder. Om een

Wat je zeker nodig hebt als je een huis koopt in Turkije

Arnhemmer Murat Yilmaz was onlangs te gast bij een tv programma waar hij namens MY Real Estate vragen beantwoordde over