Deze helden hebben ook kinderen en familie tijdens de jaarwisseling

Deze helden hebben ook kinderen en familie tijdens de jaarwisseling

Dwight (35) is naast politieman ook vader in het dagelijks leven. Samen met duizenden anderen laat hij familie en vrienden achter om tijdens de jaarwisseling te zorgen voor jouw veiligheid. Denk daarom drie keer na, omdat geweld tegen hulpverleners onacceptabel is. Gooi dus vooral niet met vuurwerk naar hulpverleners due hun werk doen.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Veel verhalen de komende dagen

Fire 24/7 laat de komende dagen verhalen van ambulanceverpleegkundige Paul-Jan, handhaver Sermin en brandweerman Mark zien. Stuk voor stuk mensen achter een uniform. De overheid is verantwoordelijk voor de veiligheid van de inwoners en de hulpverleners. Met het filmpje probeert de organisatie duidelijk te maken hoe belangrijk de hulpverleners zijn en wat ze betekenen tijdens de jaarwisseling.

#laatonsveilighulpverlenen is een hashtag die vanaf vorige week vaker gebruikt gaat worden om aandacht te vragen voor de veiligheid van hulpverleners tijdens de jaarwisseling.





Related Articles

Twee bekende panden in Arnhem verkocht aan belegger

ARNHEM – Rudius Vastgoed heeft een tweetal verhuurde gebouwen in Arnhem gekocht in een zogenaamde “off-market transaction” .

Mustafa Iric gespot in Turkse supermarkt Guven

Mustafa Iric is een echte fan van Turkse sucuk (knoflookworst). Iric werd onlangs bij Guven Supermarkt in Presikhaaf gespot. De

Schilder aangehouden en getaserd met getrokken wapens

Een vooralsnog nog onbekende man is gisteren getaserd en met getrokken wapens aangehouden door meerdere agenten. Dit blijkt uit nieuwsbeelden

Geverifieerd door MonsterInsights