Arnhemse kebabzaak gaat concurrentie aan met McDrive en komt met unieke oplossing

Arnhemse kebabzaak gaat concurrentie aan met McDrive en komt met unieke oplossing

Wat doe je als het zo goed gaat met de kebabzaak en je moeite hebt met het leveren van maaltijden aan de Arnhemmers die massaal bestellen? Sindskort heeft Chico’s Place ambachtelijk kipdoner  toegevoegd aan zijn aanbod. Dit heeft er toe geleidt dat het veel drukker is geworden bij Chico’s Place. 

Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl

McDrive krijgt concurrentie van Arnhemse kebabkoning

Chico’s Place heeft daar nu een oplossing voor gevonden om de bezoekers tegemoet te komen. Bronnen dichtbij het bedrijf melden dat de Arnhemse kebabkoning bezig is met het openen van een Chico’s Drive in Arnhem. Na Chico’s Place, Chico To Go gaat gaat er ook een Chico’s Drive komen volgens insiders bij de bekende kebabzaak in het centrum van Arnhem. De nieuwsredactie van Haber Arnhem heeft al gezocht naar vergunningsaanvragen, maar kwam online niets tegen. Een exacte locatie werd helaas niet genoemd.

Nog geen officiele bevestiging

Bij Chico’s Place doen ze ook geheimzinnig over het nieuws dat is uitgelekt. Officieel kregen we geen bevestiging van Chico’s Place, terwijl medewerkers daadwerkelijk bevestigen dat er research is gedaan naar een Chico’s Drive. Er zijn zelfs al locatie’s besproken met bepaalde experts die hier advies over hebben gegeven. Meer is er helaas niet over bekend. Chico zelf was op moment van publicatie telefonisch niet bereikbaar voor commentaar.





Related Articles

Eusebiuskerk bedankt Gemril Pluimveeservice voor belangrijke sponsoring

Gemril Pluimveeservice BV is ook een van de sponsors van De Grote of Eusebiuskerk kerk in Arnhem dat al meer

Kind aangereden door veel te grote bestelbus in Arnhem

Maandagmiddag is een kind aangereden door een bestelbus aan de Garnizoenstraat in Arnhem-Noord. Het kind raakte gewond en is per

Geverifieerd door MonsterInsights