Man gooit zaterdagavond peuter (1) opzettelijk van eerste verdieping naar beneden

Man gooit zaterdagavond peuter (1) opzettelijk van eerste verdieping naar beneden

Het wordt steeds gekker in Nederland. Zaterdagavond werd een kind van 1 jaar opzettelijk van de eerste verdieping naar beneden gegooid. Dit gebeurde allemaal in Ridderkerk. De peuter ademt nog wel, maar is in zeer kritieke toestand. De politie heeft al wel een ‘gek’ van 41 jaar als verdachte aangehouden.

Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl

41 jarige man gooit peuter naar beneden

De verdachte van 41 jaar is in de zelfde straat aangehouden door de politie. Inmiddels loopt er een gedegen onderzoek. Volgens de eerste berichten uit Ridderkerk ademt de peuter nog wel en is de peuter met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Waarom de man de peuter van de eerste verdieping naar beneden heeft gegooid is niet bekend. Ook weten we op dit moment nog niet wat voor relatie de 41-jarige man heeft met de 1-jarige peuter.

Verdachte werd in elkaar gezakt gevonden tussen de auto’s

In de Telegraaf staat aangegeven dat de verdachte aan de overkant van de straat is opgepakt door de politie. De man was tussen twee auto’s in elkaar gezakt. Die hebben dit weer als nieuws van RTV Rijnmond. Wie de ooggetuige is, is ook niet bekend. Het onderzoek loopt nog en is volgens verschillende bronnen uit Ridderkerk in volle gang. De Fresiastraat is afgezet door de politie met linten en ook de flat is niet toegankelijk voor derden.

Later meer….



Tags assigned to this article:
dramaman gooit kind van flatridderkerk

Related Articles

Emile Roemer (SP) jaloers op Turkse president Erdogan

Emile Roemer is opnieuw ‘gekozen’ als lijsttrekker van de SP. De grote man bij de SP is kennelijk jaloers op

Turkije geeft reisadvies: Ga niet naar Brussel

Het Turske ministerie van Buitenlandse Zaken kwam met het advies aan Turken om niet te reizen naar Brussel. De Turken

Ex-politieman heeft €100.000,- nodig voor belangrijke operatie

Van hulpverlener naar hulpbehoevend. Het begon allemaal na een diagnose van vier jaar geleden. De diagnose MS, een ongeneselijke, chronische

Geverifieerd door MonsterInsights