Ontdekking van 9 mega wietkwekerijen in centrum Arnhem verbaasd iedereen

by AMS97531A123 | 8 januari 2019 10:11

Je komt het als agent niet elke week tegen: Een pand met negen mega wietkwekerijen die met elkaar verbonden zijn. Toch was dat een paar geleden wel het geval toen er een melding kwam van een illegale hennepkwekerij aan de Koningstraat in Arnhem. Het pand, met verschillende kamers, was aan alle kanten gevuld met materiaal om een mega kwekerij te runnen.  (screenshot youtube)

Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl

Pand zat helemaal vol met plantjes

Het pand zat volgens verschillende bronnen helemaal vol met hennepplanten en bijna alle vierkante meters aan ruimte waren benut voor het neerzetten van een ‘intratuin’ bak. De agenten die de kwekerij aantroffen waren dan ook verbaasd. Nooit eerder werd er in Arnhem zo een grote megakwekerij ontdekt met negen kamers aan ‘groenvoorziening’. En dat midden in het centrum van Arnhem, op loopafstand van de politie.

Uiteindelijk bleek ook dat alle kabels minder professioneel waren aangelegd. De kabels waren tijdens de inval al zo warm dat ze al waren begonnen met schroeien. Hoelang de kwekerij in het centrum van Arnhem actief is geweest, is ook niet bekend gemaakt.

Verdachten aangehouden

Enkele aanwezigen werden aangehouden toen de politie binnenkwam. Om hoeveel verdachten het exact gaat is niet bekend, omdat we daar tegenstrijdige informatie over ontvangen. Ook is niet bekend wie de verdachten zijn en wat voor rol zij speelden bij deze kwekerij in het centrum van Arnhem.


Source URL: https://haberarnhem.nl/2019/01/08/ontdekking-van-9-mega-wietkwekerijen-in-centrum-arnhem-verbaasd-iedereen/