Ondernemersvereniging MUSIAD heeft al een kandidaat voor het voorzitterschap in Arnhem

by AMS97531A123 | 11 januari 2019 07:45

De Turks-Nederlandse ondernemersvereniging MUSIAD krijgt naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe voorzitter bij de Arnhemse afdeling.


Mondiale zakenclub krijgt Arnhemse voorzitter

De Turks-Nederlandse tak van de mondiale zakenclub brengt regelmatig honderden zakenlieden bijeen tijdens allerlei evenementen in Nederland. De Gelderse hoofdstad behoorde altijd tot de afdeling Utrecht omdat er onvoldoende leden waren. Een paar jaar geleden werd er actie ondernomen om te starten met de Arnhemse afdeling, maar kwam dit niet van de grond. Daar lijkt op korte termijn verandering in te komen.

Bekende Arnhemse ondernemer

Abdullah Atasever, van Sifa Clinic, wordt in de wandelgangen genoemd als kandidaat om het voorzitterschap van MUSIAD Arnhem. De ondernemersvereniging groeit met de dag en ook in Arnhem lijkt men vastberaden door te bouwen aan een stevige zakennetwerk. De Arnhemse ondernemer Abdullah Atasever is al geruime tijd lid van MUSIAD Nederland en lijkt ook de beste papieren te hebben. Of er ook andere kandidaten zijn is vooralsnog niet bekend. Wel weten we dat MUSIAD inmiddels al vele leden heeft uit Arnhem.

Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2019/01/11/ondernemersvereniging-musiad-heeft-al-een-kandidaat-voor-het-voorzitterschap-in-arnhem/