Chefkok van Elite Plaza is meer dan alleen een vakman

Chefkok van Elite Plaza is meer dan alleen een vakman

De chefkok van Elite Plaza is meer dan alleen een vakman in de keuken van Elite Plaza aan de Akkerwindestraat in Arnhem-Zuid. Eigenaar en chefkok Mehmet Bülbül heeft jarenlang bij Pizzeria Pinoccio gewerkt en is misschien wel de meest ervaren vakman in Arnhem en omstreken. (foto: Elite Plaza/Facebook)

Nog meer bijzondere gerechten bij Elite Plaza

Speciale eigen gemaakte kruiden

De bekende chefkok staat bekend om zijn speciale vleesgerechten met eigen gemaakte kruiden. Dankzij de eigen kruiden en heel veel zelf gemaakte ambachtelijke vleesgerechten loopt het prima bij Elite Plaza, ondanks dat de zaak niet op een hoofdstraat is gevestigd. Wat voor kruiden er wordt gebruikt is niet bekend.  Elite Plaza is allang geen restaurant meer waar alleen mensen uit de wijk op af komen. Volgens een woordvoerder van het bedrijf komen ex-bewoners ook regelmatig langs nadat ze al een tijdje verhuisd zijn naar buiten Arnhem.Beyti Kebap in het assortiment

Elite Plaza heeft veel USP’s als bedrijf. Zo heeft het als enige in Arnhem Beyti kebap in het assortiment en kun je er ook langs voor een heerlijke Adana kebap of etli ekmek. Zoals op de facebookpagina van Elite Plaza staat omschreven: ‘Elite Plaza is een sfeervol Turks eetcafé in hartje Arnhem-Zuid. Voor een traditionele smaak zijn de meeste gerechten bereid op houtskoolgrill’.

Elite Plaza is in maart 2015 opgericht. Daarvoor was de locatie sinds 1996 bekend als Pizzeria Siciliana. Bij Elite Plaza kun je op locatie eten of een bestelling plaatsen.

Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl

ReactiesRelated Articles

‘Demonstratie officieel erkende terreurorganisatie PKK wordt gedoogd in Arnhem’

Gisteren was het weer een bijzondere dag in Arnhem. Onder zware politiebegeleiding werd een demonstratie gehouden door sympathisanten van de

Deze Turks Nederlandse crimineel hoort bij meest gezochte criminelen van Europa

In de lijst van de 45 Europees meest gezochte criminelen staan Mohamed Abrini en Salah Abdelslam bovenaan. Dit zijn de

Wereldberoemde Taksim trio komt naar Musis in Arnhem

Het nieuwe festival Masters of Anatolia start in Musis met het beroemde Taksim Trio! Het Istanbulse trio verbindt op hypnotiserende wijze traditionele Turkse