Chefkok van Elite Plaza is meer dan alleen een vakman

Chefkok van Elite Plaza is meer dan alleen een vakman

De chefkok van Elite Plaza is meer dan alleen een vakman in de keuken van Elite Plaza aan de Akkerwindestraat in Arnhem-Zuid. Eigenaar en chefkok Mehmet Bülbül heeft jarenlang bij Pizzeria Pinoccio gewerkt en is misschien wel de meest ervaren vakman in Arnhem en omstreken. (foto: Elite Plaza/Facebook)

Nog meer bijzondere gerechten bij Elite Plaza

Speciale eigen gemaakte kruiden

De bekende chefkok staat bekend om zijn speciale vleesgerechten met eigen gemaakte kruiden. Dankzij de eigen kruiden en heel veel zelf gemaakte ambachtelijke vleesgerechten loopt het prima bij Elite Plaza, ondanks dat de zaak niet op een hoofdstraat is gevestigd. Wat voor kruiden er wordt gebruikt is niet bekend.  Elite Plaza is allang geen restaurant meer waar alleen mensen uit de wijk op af komen. Volgens een woordvoerder van het bedrijf komen ex-bewoners ook regelmatig langs nadat ze al een tijdje verhuisd zijn naar buiten Arnhem.Beyti Kebap in het assortiment

Elite Plaza heeft veel USP’s als bedrijf. Zo heeft het als enige in Arnhem Beyti kebap in het assortiment en kun je er ook langs voor een heerlijke Adana kebap of etli ekmek. Zoals op de facebookpagina van Elite Plaza staat omschreven: ‘Elite Plaza is een sfeervol Turks eetcafé in hartje Arnhem-Zuid. Voor een traditionele smaak zijn de meeste gerechten bereid op houtskoolgrill’.

Elite Plaza is in maart 2015 opgericht. Daarvoor was de locatie sinds 1996 bekend als Pizzeria Siciliana. Bij Elite Plaza kun je op locatie eten of een bestelling plaatsen.

Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl

ReactiesRelated Articles

Turkse ondernemers Arnhem nemen afstand van elke vorm van geweld

De Turkse ondernemersvereniging Arnhem (TOV) komt met duidelijkheid over actuele berichten over de couppoging en betuigt haar steun aan de

Ruimte rondom Velperpoort station wordt net als uitgaansgebied in Marmaris

De gemeente organiseert op 20 februari een openbare bijeenkomst over de nieuwe verbeterplannen voor het station Velperpoort en Omgeving. Iedereen

Arrestatieteam pakt drugscrimineel op na meldingen uit de wijk

Burgemeester Marcouch kent geen genade als het om drugscriminelen gaat in Arnhem. De crimefighter heeft eergisteren ook het drugspand aan