Huisartsenpost Arnhem-Noord gaat verhuizen naar nieuwe locatie

Huisartsenpost Arnhem-Noord gaat verhuizen naar nieuwe locatie

Op maandag 21 januari 2019 om 17.00 uur openen Huisartsenpost Arnhem-Noord en Dienstapotheek Arnhem  hun deuren bij de Spoedeisende hulp in ziekenhuis Rijnstate. Huisartsenpost Velp zal vanaf dat moment dan ook gesloten zijn. Via allerlei kanalen wordt dit als nieuwsbericht naar buiten gebracht.

Ingang bij huidige spoedeisende hulp Rijnstate

In de nieuwe situatie is er voor mensen die tijdens avond-, nacht- en weekenduren met spoed zorg nodig hebben een gezamenlijke ingang van de huisartsenpost, spoedeisende hulp en dienstapotheek. Deze ingang komt bij de huidige spoedeisende hulp van Rijnstate Arnhem.

Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl

Combinatie is aantrekkelijk voor zorgverlener en patient

De  combinatie van een huisartsenpost, spoedeisende hulp en dienstapotheek is aantrekkelijk voor zorgverlener én patiënt. Patiënten komen door deze inhoudelijke samenwerking niet langer onnodig op de (duurdere) spoedeisende hulp terecht. De zorg bij de huisartsenpost gaat niet ten koste van het eigen risico van de patiënt, bij de spoedeisende hulp van het ziekenhuis is dat wel het geval. Mocht er toch spoedeisende hulp nodig zijn, dan hoeven patiënten niet meer naar een andere locatie te reizen. Op deze manier krijgt de bezoeker snel de juiste zorg, op de juiste plek. Eventueel benodigde medicijnen zijn verkrijgbaar via de dienstapotheek.

Voor meer info kun je de pagina van OnzeHuisartsen.nl raadplegen.


ReactiesRelated Articles

VIDEO Zo is de coup in Turkije begonnen

Er wordt veel gesproken over de coup in Turkije. Reacties

Uitslag referendum betalen per afval zak nu bekend

53,4% van de Arnhemmers steunt de voorgelegde vraag van het afvalreferendum om te stoppen met het betalen per afvalzak (diftar),

HopJob, dé app voor al uw huis-, tuin en keuken klussen

Koen Matas, student International Business Management, kwam op het idee voor deze app omdat hij regelmatig onverwacht een paar uur