Gemeente Arnhem zorgt voor extra bedden vanwege koude weer

Gemeente Arnhem zorgt voor extra bedden vanwege koude weer

Het vorstprotocol van de gemeente Arnhem voor opvang van dak- en thuislozen gaat officieel in werking. 

Officieel vorstprotocol in ArnhemDe komende dagen en nachten worden steeds kouder. Sinds 17 januari is het weer ook alleen maar kouder geworden, waardoor het vorstprotocol officieel in werking is gesteld. Dit maakte de gemeente bekend in een persbericht.

Extra bedden voor daklozen in de stad

Dit betekent dat Arnhem voor extra bedden gaat zorgen, om niemand in de kou te laten staan in de nachtelijke uren. De opvangvoorzieningen gaan de openings- en afsluitingstijden op elkaar afstemmen en extra bedden bijzetten om iedereen op te vangen. Verschillende instanties zullen ook extra inventariseren om te kijken wie er nog buiten gaan slapen.

Als Arnhemmer kun je ook een bijdrage leveren door daklozen te helpen of even contact met de gemeente op te nemen. Niemand kiest er namelijk over om met -3 buiten te slapen. Zorg voor een ander, door een ander te helpen.

Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl

ReactiesRelated Articles

VIDEO Man doet verdwijntruc met telefoon en denkt slim te zijn

Hij loopt een telefoon zaak in en stuurt de werknemer met een vraag richting het magazijn een dan grijpt hij

Wensink rijdt CO₂-neutraal dankzij Shell

Wensink Automotive en Shell hebben al langere tijd een vruchtbare relatie en vanaf heden is deze relatie ook duurzaam. De CO₂ -uitstoot

Breaking! Militaire helicopter vliegt rond boven Arnhem

Donderdagochtend is Arnhemmer wakker gemaakt  door een militaire helicopter die rondvliegt boven de stad. Dit zorgde op social media voor