Bekende zorginstelling huurt 2.000 m² op IJsseloord 2 in Arnhem

Bekende zorginstelling huurt 2.000 m² op IJsseloord 2 in Arnhem

Stichting Jeugdbescherming Gelderland huurt 2.000 m² op IJsseloord 2 Arnhem

ARNHEM – Stichting Jeugdbescherming Gelderland verhuist binnenkort naar Delta 1 te Arnhem en neemt daar circa 2.000 m² kantoor en 43 parkeerplaatsen in gebruik.  Op dit moment wordt het pand door de eigenaar verbouwd ten behoeve van de turn-key oplevering aan de huurder.

Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, heeft na verkoop van de 2 eigendomspanden in Arnhem, Jeugdbescherming Gelderland begeleid bij de pand- en locatieselectie en de onderhandeling met de verhuurder. Verhuurder Brivec zal in 2019 starten met de verbouwing van het gehele pand naar Business Center Arnhem ter uitbreiding van haar andere business center vestigingen in onder andere Leusden, Groningen, Apeldoorn en Deventer. Brivec werd begeleid door REBO Bedrijfsmakelaars, onderdeel van REBOgroep.

Bijlage: afbeelding Delta 1 te Arnhem



Reacties



Related Articles

Batavierenweg twee dagen dicht vanwege nieuwe asfalt

Van vrijdag 22 april 2o.00 tot en met zondag 24 april 18:00 is een deel van de Batavierenweg afgesloten, volgens

13-jarige Whitney Westrik uit Arnhem vermist

Het meisje is twee dagen geleden voor het laatst gezien. Ze droeg op de dag van haar verdwijning een rode

Man van begin 60 weggelopen uit Dieren

Gisterenavond is er een Burgernet bericht verstuurd naar de mensen in omgeving Dieren. Reacties