Bondscoach Oranje neemt Arnhemmer Mohammed Bouraarassi mee naar Bulgarije

by AMS97531A123 | 23 januari 2019 00:33

Bondscoach Max Tjaden heeft in zijn 15-koppige selectie ook plaats gemaakt voor Arnhemmer Mohamed Bouraarassi en Faisel Mellah.

Arnhemmer Bouraarassi gaat gewoon mee naar Bulgarije

Arnhemmer Bouraarassi gaat gewoon mee naar Bulgarije, waar Oranje de eerste WK-kwalificatieronde gaat spelen tegen andere landen. Bouraarassi  neemt het met Oranje op tegen gastland Bulgarije, Estland en Montenegro. Alleen de nummers een en twee gaan door na de laatste plaatsingsronde. Veel Arnhemmers zijn niet op de hoogte van de prestaties van Bouraarassi, terwijl hij een begrip is bij zaalvoetballend Nederland.



Eindelijk weer een Arnhemmer bij een Oranje

Opvallend aan de selectie van Oranje is dat er dus een Arnhemmer opgenomen is in de selectie. De Nederlandse Marokkaan Bouraarassi speelt op Eredivisie niveau bij Futsal Apeldoorn. De Arnhemmer droeg afgelopen weekend voor het eerst pas het shirt van Oranje. Klarendaller Bouraarassi  is opgenomen bij de beste 15 zaalvoetballers van Nederland, vanwege zijn spel tegen Duitsland tijdens een driedaagse trainingsstage. Oranje won overtuigend van de Duitsers.

Speelt op Eredivisie niveau in Apeldoorn

Bouraarassi speelt nu alweer drie jaar Eredivisie zaalvoetbal in Apeldoorn. Daarvoor was hij twee jaar actief bij PFC. Voordat de smaakmaker naar PFC ging speelde hij twee seizoenen lang bij ZVV Eindhoven.

Uw reclame ook hier te zien?




Source URL: https://haberarnhem.nl/2019/01/23/bondscoach-oranje-neemt-arnhemmer-mohammed-bouraarassi-mee-naar-bulgarije/