‘Arnhemmer behoort tot een van de beste zaalkeepers van Nederland’

‘Arnhemmer behoort tot een van de beste zaalkeepers van Nederland’

Turan Aktas behoort tot een van de beste keepers van Arnhem en omgeving. 

De sportredactie van Arnhem trekt deze conclusie na een rondvraag bij voetbalexperts in Arnhem en omgeving. Aktas speelt wekelijks op niveau in sporthal Valkenhuizen en is eerste keeper bij Sportclub Olympic 2/ H.A.Y.K.E.M (1e klasse) dat getraind wordt door Umran Bozbiyik. Zijn tegenstanders hebben veel respect voor hem, vanwege zijn katachtige reddingen die soms niet te volgen zijn. (Aktas, 1e van links)

Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl

Speelt altijd ook mee als speler

Mede omdat Aktas altijd meespeelt als speler is hij een belangrijke schakel voor zijn elftal. Hoe hij het doet is niet bekend, wel zien tegenstanders hem altijd ballen blokken of zelfs reddingen verrichten met zijn hoofd. ‘Het blijft een genot om deze Arnhemmer te zien spelen. Mede dankzij zijn inbreng speelt een zaalteam waar hij bij meedoet bijna altijd voor de overwinning.’, aldus Erdem van de sportredactie.

Aktas is een fan van Fenerbahce-doelman Volkan Demirel. De Klarendaller is een geboren en getogen Arnhemmer is wekelijks te bewonderen in de Arnhemse sporthallen.




Related Articles

Spits van Spanje zegt dit over Turks elftal

De spits van Spanje Alvaro Morata spreekt zich uit over het Turks elftal waar ze vanavond tegen moeten spelen.

‘Senyer drietal in verband gebracht met transfer naar nieuwe club’

De bekende Arnhemse amateurvoetballers Umit, Erdal en Murat Senyer gaan in het nieuwe seizoen spelen voor de Arnhemse vijfdeklasser Elsweide.

Gomez stelt teleur en verlaat Besiktas vanwege couppoging

De Duitse aanvaller van Besiktas heeft de fans van Besiktas en de Turkse voetbalfans teleurgesteld door zogenaamd uit Turkije te

Geverifieerd door MonsterInsights