Gele Rijders Plein gaat compleet veranderen

Gele Rijders Plein gaat compleet veranderen

Aan de kant van de Looierstraat wordt het Gele Rijders Plein opnieuw ingericht. (foto/screenshot youtube)

Als eerste wordt het riool van de Looierstraat naar het Willemsplein vervangen. Daarna wordt een groen plein met zitmogelijkheden aangelegd. Ook wordt de huidige bestrating vervangen. Uiterlijk 19 april 2019 moeten de werkzaamheden klaar zijn.

 

Fietspad is wel gewoon bereikbaar

Tijdens de hele duur van de werkzaamheden is het fietspad tussen Looierstraat en Willemsplein bereikbaar. Tijdens de rioolwerkzaamheden zijn de woningen en winkels alleen te voet bereikbaar via een voetgangersstrook langs de gevel. Tussen 21 en 30 januari 2019 is het voor autoverkeer niet mogelijk om via de Looijerstraat naar de Bovenbeekstraat te rijden. De Bastionstraat wordt tijdens de hele periode van de werkzaamheden in 2 richtingen gebruikt. Op het Gele Rijdersplein wordt een keerlus aangelegd. Omleidingen worden ter plekke aangegeven.

Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl

Reacties


Tags assigned to this article:
gele rijderspoleinnieuws arnhem

Related Articles

Fotomodel steelt voor honderden euro’s aan make-up aan de Steenstraat

De Kruidvat aan de Steenstraat in Arnhem staat de laatste tijd bekend om allerlei vormen van diefstal. (foto: screenshot YouTube)

88 huizen zonder schoon drinkwater in Tiel

Tiel kampt op dit moment met een ‘waterprobleem’. Door een gesprongen waterleiding kwam een deel van de Harriet Freezerstraat woensdagochtend

Menzis weigert vergoeding training geleidehond, Arnhemmer nu in de problemen

Het verhaal gaat over de man van Floor Gunes-van Ent uit Arnhem. Volgens Floor heeft ze een geweldige man met