Kandidatenlijst DENK Gelderland bekend, Rabia Karaman lijsttrekker

Kandidatenlijst DENK Gelderland bekend, Rabia Karaman lijsttrekker

Voor de Provinciale Statenverkiezingen in Gelderland zal Rabia Karaman de lijst van DENK aanvoeren. Met de maatschappelijk betrokken Karaman als lijsttrekker gaat DENK voor 2 zetels in Gelderland.

Het is een eer…

“Het is een eer dat ik onze idealen van een eerlijke en rechtvaardige samenleving mag uitdragen als lijsttrekker voor Gelderland. Met een team van ervaren politici en jonge talenten zullen wij ons inzetten voor alle Gelderlanders. We willen onze verantwoordelijkheid nemen voor onze gezamenlijke toekomst.”, aldus Rabia Karaman.” aldus Rabia Karaman. Op de kandidatenlijst voor de verkiezingen op 20 maart 2019 staan ook Tweede Kamerlid Farid Azarkan en lijsttrekker voor DENK Europa Ayhan Tonca als lijstduwer.



Ervaren dame als lijsttrekker DENK Gelderland

Eerder was Rabia Karaman betrokken in de Arnhemse politiek onder meer als bestuurslid van DENK Verenigd Arnhem. Daarnaast is ze ook actief in landelijke interculturele en interreligieuze platforms. Naast haar sociaal maatschappelijke activiteiten is Karaman tevens ondernemer.

Rabia kent de provincie en inwoners goed

DENK voorzitter Selçuk Öztürk: “Wij hebben de overtuiging dat het een mooie campagne wordt richting de Provinciale Statenverkiezingen. Rabia is ambitieus, kent de provincie en haar inwoners en is zeer capabel om het geluid van Gelderlanders te laten horen. Door de creatieve inzichten, betrokkenheid en ambities ben ik er van overtuigd dat dit team op een positieve wijze het DENK geluid zal laten horen.”

Het verkiezingsprogramma wordt op korte termijn bekend gemaakt.

Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl



Related Articles

Kostenstijging bouw raakt ook Arnhems onderwijs

Na de mislukte aanbestedingen van het Museum Arnhem en het Zwembad Valkenhuizen, blijkt nu ook de aanbesteding van de uitbreiding

BEELDEN Wethouder Elfrink steunt journalist ‘Badr Harry’ tijdens afvallen

Sportwethouder Gerrie Elfrink is zelf een voorbeeld voor vele politici op het gebied van gezond leven en sporten. We weten

DENK-leider Öztürk krijgt cursus grillen in Arnhem

Tweede Kamerlid en DENK-partijvoorzitter Selcuk Ozturk werd zondagavond gespot bij De Gastronoom aan de middachtensingel in Presikhaaf. 

Geverifieerd door MonsterInsights