Welke straat rapper uit Arnhem is echt gruwelijk goed?

Welke straat rapper uit Arnhem is echt gruwelijk goed?

Nadat CityBarz langs is geweest in Rotterdam hebben ze veel positieve reacties ontvangen van volgers en zijn ze met CitybarZ geweest in het Gelderse Arnhem. (foto: screenshot youtube)

Op pad met lokale rappers uit Arnhem

6iant is op pad gegaan met lokale rappers Santiago en 2Wavey en al snel na een klein rondje door de stad komen ze rappers tegen die zonder probleem deelnemen. Zo zien we in de aflevering o.a. Giansco, Brusss-b, Fargo Huncho en meer namen uit de Arnhemse scene.




JANGOBEATS
In deze episode gebruikt CityBarz beats van Jangobeats, een jonge producer uit Arnhem. Zelf kon hij er helaas niet bij zijn om te zien hoe mensen op zijn beats gingen maar hij heeft gelukkig een hele lijst aan drill/trap beats gestuurd voor deze aflevering. Daarnaast is die druk bezig met meerdere artiesten en zullen we zijn naam vaker gaan zien! Check de aflevering, drop in de comments wie jij het hardst vond.

Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl



Related Articles

Turkse supermarktoorlog: Nog een Turkse supermarkt in Arnhem

Arnhem is booming voor Turkse supermarkten, blijkt uit recente informatie. Na de komst van Meltem Plaza en de grootste supermarkt

Docent Het Rhedens bouwt wiskunde-website voor leerlingen

Vanaf nu kunnen leerlingen elke dag oefenen met rekenen met de ‘Rekenvragen van de dag’.

Bekende Turkse ondernemer begint groothandel in dranken in Arnhem

Alaettin Gunes, oud-bestuurslid van de Turkse ondernemersvereniging in Arnhem is onlangs begonnen met een groothandel in dranken. Zijn nieuwe bedrijf

Geverifieerd door MonsterInsights