Akbulut mogelijk naar nieuwe futsalclub in Arnhem

by AMS97531A123 | 13 februari 2019 08:40

Arnhemmer Sahin Akbulut speelt volgend seizoen mogelijk weer bij een Arnhemse zaalvoetbalvereniging. Verschillende bronnen bevestigen dit.

Gesproken met De Gastronoom

Verschillende niet-officiƫle bronnen bij futsalclub De Gastronoom melden dat er gesproken is met de speler. Toen het nieuws vanochtend bij de redactie binnenkwam, was het niet meer mogelijk om de partijen voor commentaar te bereiken. Later zullen we met een reactie komen van De Gastronoom en van Sahin Akbulut zelf. Het is namelijk niet zomaar een speler, waardoor het vrij bijzonder is dat hij weer terugkeert naar Arnhem. Een eventuele transfer naar Eersteklasser De Gastronoom is dus hot nieuws in Arnhem.

Akbulut komt overigens vaker speler tegen van verschillende clubs uit Arnhem, omdat hij zelf ook gewoon in Arnhem woont.

Weigerde een transfer naar Konyaspor

Akbulut was ooit een van de grote talenten uit Arnhem. Hij speelde bij Top Oss en weigerde zelfs een transfer naar de Turkse subtopper Konyaspor. De Arnhemmer met een fluwelen trap speelde ook bij het eerste elftal van Elsweide. De voetballer is de zoon van de bekende Arnhemse trainer Habil Akbulut en neef van ex-voetballer Osman Akbulut.

Tegenwoordig speelt Akbulut op hoofdklasseniveau bij een futsalteam in Doeticnhem en behoort hij tot een van de beste zaalvoetballers in Gelderland. De Gastronoom Arnhem is vooral bekend vanwege bekende Arnhemse spelers zoals Levent Akat, Ali Deniz en Samir Yazilitas.

Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2019/02/13/akbulut-mogelijk-naar-nieuwe-futsalclub-in-arnhem/