Arnhemse wokkoning maakt transfer naar Pide Center in Presikhaaf

Arnhemse wokkoning maakt transfer naar Pide Center in Presikhaaf

De Arnhemse wokkoning Ramazan heeft onlangs een transfer gemaakt van Chico’s Place naar Pide Center in Presikhaaf. De bekendste ‘wok-maker’ van Arnhem heeft een nieuwe functie bij de net opgestarte Pide Center. Via social media deelde hij onlangs berichten met zijn nieuwste gerechten. 

Arnhems nieuws

Pide Center nam eind 2018 Selam Pide over voor een megabedrag aan de Volkerakstraat in Presikhaaf. Na een enorme verbouwing is de zaak onlangs open gegaan. Behalve allerlei soorten pide’s worden er ook wokgerechten aangeboden in het assortiment van Pide Center. En om dit mogelijk te maken is de Arnhemse ‘WokKoning’ Ramazan binnengehaald. Het is niet bekend welk bedrag beide partijen zijn overeengekomen voor de transfer van deze wokexpert uit Arnhem.



Ramazan staat bekend om zijn heerlijke wokgerechten die hij als geen ander weet te maken. Dankzij zijn jarenlange ervaring bij verschillende bedrijven aan de Korenmarkt is hij een expert geworden en heeft hij klanten over heel Arnhem die speciaal bij hem langskwamen. Bij Amigo in Arnhem was hij voorbeeld ook verantwoordelijk voor allerlei speciale en heerlijke gerechten. Bij Chico’s Place was dat ook niet anders. De speciale halal wokgerechten van Ramazan deden het goed in heel Gelderland.

Hoe Ramazan zijn wokgerechten maakt is niet bekend. Hij gebruikt volgens bronnen ook een speciale saus, waar hij alleen van weet welke ingrediënten er in zitten. Zolang dit geheim blijft, komen mensen er dus ook nooit achter.

nieuws uit Arnhem

Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl



Related Articles

Cem Demir reageert op commotie over Damla feestzalen

Zanger en presentator Cem Demir reageerde dinsdagochtend op berichten over ´voedselvergiftiging bij Damla Feestzalen. De bekende zanger is regelmatig te zien

Een avondje lekker jammen met elkaar?  

Een avondje lekker jammen met elkaar? Op vrijdag 15 juli houdt muziekvereniging Dws Arnhem een open jamsessie: de DWS Summer

Afval rond de feestdagen in Arnhem

Op 23 en 30 december verschijnen er extra gemeentepagina’s over afval rond de feestdagen.

Geverifieerd door MonsterInsights