Traditie gaat gewoon door bij viaduct Hommelseweg

Traditie gaat gewoon door bij viaduct Hommelseweg

De viaduct aan de hommelseweg in Arnhem Noord heeft weer een fraaier beeld gekregen nu het weer voorzien is van een positieve wens. Een onbekende Arnhemer wenst iedereen een fijne Carnaval en Ramadan. 

Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl

Een onbekende Klarendaller heeft weer alles uit de kast gehaald om iedereen een fijne Carnaval en Ramadan te wensen. Dit doet hij elk jaar. Niet iedereen is hier mee tevreden. Sommige buurtbewoner klagen over overlastgevende teksten, terwijl veel Arnhemmers juist blij worden als ze dit weer zien aan de viaduct, waard de trein over rijdt, richting station Velperpoort.


Tekst wordt steeds door de gemeente weggehaald

De tekst wordt ook steeds door de gemeente weggehaald, als daar budget en tijd voor is. Zolang dat niet het geval is, blijft het staan. Wie de onbekende Arnhemmer is, blijft onduidelijk. Bronnen bevestigen dat het om een man gaat die in de nachtelijke uren de viaduct opklimt om de teksten te plaatsen. Zeker weten we het natuurlijk niet.

De Arnhemmer plaatst zelf een boodschap in de openbare ruimte omdat niemand anders dat doet. In heel veel andere landen om ons heen, is het vrij normaal om tijdens belangrijke feestdagen de inwoners een fijne feestdag te wensen.

ReactiesRelated Articles

‘Inbreker’ maakt vreemde melding van actieve hennepkwekerij in woning

Arnhem begint het jaar wel met een zeer bijzondere melding van inbraak. Een anonieme melder maakte melding van een inbraak

Hizbo (Grillroom Mardin) gaat ook in Arnhem bezorgen aan huis

Grillroom Mardin aan de hoogstraat 13 in Arnhem was al een begrip geworden in Arnhem en omgeving. Topkok Hizbo maakt

Raadslid Ria de Vries test toegankelijkheid Arnhemse horeca 

Sinds kort kan heel Nederland weer massaal genieten van de horeca. Helaas kunnen niet alle Arnhemmers hiervan meegenieten, want lang nog niet alle cafés en