Ex-Graafschap speler Bulut (29) nog steeds een fenomeen in Gelderland

Ex-Graafschap speler Bulut (29) nog steeds een fenomeen in Gelderland

Ex-Graafschap speler Hulusi Bulut is nog steeds een fenomeen in Gelderland. Met 20 doelpunten in de vierde klasse is hij topscorer bij Dierense Boys 2.

Gespeeld bij de beste clubs

De Turkse Dierenaar, voor velen ook bekend als Lulu, heeft bij de beste clubs in Gelderland gespeeld voordat hij terechtkwam bij Dierense Boys 2. Hij speelde bij clubs zoals (Graafschap-jeugd), FC Lienden, FC Presikhaaf, AFC Arnhem, AFC GenerAlex (futsal) en Viktoria Goch en had amper concurrenten op zijn favoriete ‘nummer 10’ positie. En toch speelt de snelle middenvelder nu niet bij een BVO-club maar bij de amateurs van Dierense Boys, onder leiding van succescoach Erhan  Ciftci.

Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl

Weer genieten van voetbal

De voetballer wilde graag weer genieten van het voetbal en ging daarom akkoord met het voorstel van coach Erhan Ciftci om zich aan te sluiten bij Dierense Boys 2. Bulut laat wekelijks zien waarom hij nog steeds een fenomeen is. Ondanks dat de Dierenaar nog makkelijk mee kan op hoog niveau, koos hij voor zijn gezin en carrière. Hierdoor kan hij met minder verplichtingen wekelijks toch voetballen. De tegenstanders zijn wekelijks verrast, en begrijpen niet hoe zo een voetballer gewoon in de ‘vierde klasse’ speelt. Voor de toeschouwers is het een genot om de voetballer te zien.

Wereldgoal tegen Arnhemia

Afgelopen zondag speelde Bulut mee in de wedstrijd tegen Arnhemia 4. Bij de Arnhemmers loopt het allemaal wat minder dan gepland, en staat het elftal laatste in de competitie met maar vijf punten. Terwijl het elftal van Bulut eerste staat in de KNVB-competitie. Bulut maakte ook tegen Arnhemia wondermooie doelpunten die toevallig zijn opgenomen. Wat de speler in het nieuwe seizoen gaat doen, is niet bekend. In mei wordt Bulut pas 30 jaar en is hij eigenlijk nog steeds geschikt om op hoog niveau mee te draaien.

De beelden zijn opgenomen door Emrah


ReactiesRelated Articles

Turkse boksmachine maakt stoere bink tot klein mannetje

De Nederlandse-Turk leer showbokser Melvin in de ring wie echt de baas is. Reacties

ESA Futsal walst over Walk Inn Boys heen

ESA Futsal is een serieuze kandidaat voor het kampioenschap in de topklasse van het zaalvoetbal. De Arnhemse formatie speelde vrijdagavond

Oktay Aydemir en teamgenoten kiezen voor 90% voor Elsweide

De bekende Arnhemse amateurverdediger Oktay Aydemir van het tweede elftal van AZ 2000 gaat zo goed als rond naar voetbalclub