Ondanks vijf treffers Niyazi Dinc verliest FC Dinc met 6-18

Ondanks vijf treffers Niyazi Dinc verliest FC Dinc met 6-18

Klarendaller en rijlesinstructeur Niyazi Dinc was weer belangrijk voor zijn futsalteam FC Dinc. Ondanks vijf doelpunten van de goaltjesdief verloor zijn elftal toch met 16-8 van Erzurumspor onder leiding van aanvoerder Barış Dağaşan. De andere doelpunten kwamen op naam van Ali Oğuz, Hüseyin Acar en İsmet Dilekçi.

Erzurumspor speelde maandagavond een geweldige wedstrijd met sterspelers zoals Metehan Aktas en Emre Yasar. Binnen een paar minuten stond het elftal van Dağaşan dan ook overtuigend met 0-3 voor. De vaste spelers van FC Dinc Hudai Sertdemir, Yusuf Duman en Turan Aktas ontbraken vanwege allerlei verplichtingen. Ali Oguz en Metin Karakaya waren de vervangers.

Ondanks dat Niyazi Dinc maar liefst vijf keer scoorde tegen Erzurumspor en een belangrijke aandeel had in de acht goals verloor zijn elftal. FC Dinc had maandagavond veel moeite met de compacte aanvallen van Erzurumspor. Doelman Talip Aydemir hield ook bijna niets tegen.

Website staat te koop info @ haberarnhem.nl

De sterspeler van Erzurumspor was toch aanvoerder Barış Dağaşan die met fraaie acties en doelpunten bepalend was voor zijn elftal. Hij scoorde zelfs twee keer door net als Panenka te ‘stiften’ vanuit onmogelijke posities. Omdat ook Aktas en Yaşar amper tegenstand kregen werd het voor Dağaşan veel makkelijker om alleen voor doel te staan.

Bronnen bij FC Dinc melden dat het elftal nooit eerder zo slecht speelde. Sommige spelers hebben zelfs nooit meegemaakt dat een wedstrijd werd verloren met 18 tegen doelpunten, ondanks dat het om futsalwedstrijd gaat. Het is niet bekend of Dinc gaat ingrijpen om het elftal voor te bereiden op het duel van donderdagavond.




Tags assigned to this article:
arnhemFC Dincnieuws uit arnhemzaalvoetbal

Related Articles

Recordaantal bezoekers tijdens openlucht Iftar in Arnhem

Afgelopen woensdag was het dan zo ver. De Turkiyem moskee in de Arnhemse wijk Presikhaaf organiseerde een openbare iftar-maaltijd in

Ook in april vonden de meeste woninginbraken plaats in Malburgen

De politie in Arnhem-Zuid maakte weer de woninginbraak cijfers van de maand april van dit jaar. In totaal vonden er 17

Arnhemse ‘Ibo’ deelt prachtig duet van rockliedje Cem Karaca

De bekende Arnhemse ondernemer Bedri Akbulut kan veel meer dan alleen het hervullen van inktcartridges. Akbulut staat ook wel bekend

Geverifieerd door MonsterInsights